Pozvánka na akci Vzpomínání na Zappu,Franka Zappu
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Pozvánka na akci Vzpomínání na Zappu,Franka Zappu
Pozvánka na malé a velmi neformální setkání přátel Zappy při příležitosti 20 výročí jeho úmrtí,budou se promítat některé kvalitnější videa koncertů a pouštět jeho muzika a somezřejmě popíjet a povídat si
,možná přijede i předseda Zappa fan klubu B.Juza místo konání jelikož nečekáme velkou návštěvnost v : Hrochův Týnec pizzerie U žíznivého mnicha(cca30 míst) 7.12. od 21.00,bez vstupného
Re: Pozvánka na akci Vzpomínání na Zappu,Franka Zappu
Clovece zlatej, to uz je to vazne zase dvacet let? Nekdy mam pocit, jako by to bylo vcera.
Naprosto presne si pamatuji, kde jsem se to tenkrat dozvedel a vzpominam taky, jak jsem z toho byl spatnej. (Takove moje 11. zari.
)
Skoda, ze to k vam mam trochu z ruky, rad bych se toho vzpominani byl zucastnil. Zadny autobus mi ale bohuzel nejede a tak aspon vsem, kteri se akce zucastni, preji uz dnes hodne prijemny vecer, plny spousty dobre muziky a neblednoucich vzpominek.
Ja si 4.12. alespon poradne nalozim “na talir”.
Naprosto presne si pamatuji, kde jsem se to tenkrat dozvedel a vzpominam taky, jak jsem z toho byl spatnej. (Takove moje 11. zari.
Skoda, ze to k vam mam trochu z ruky, rad bych se toho vzpominani byl zucastnil. Zadny autobus mi ale bohuzel nejede a tak aspon vsem, kteri se akce zucastni, preji uz dnes hodne prijemny vecer, plny spousty dobre muziky a neblednoucich vzpominek.
Ja si 4.12. alespon poradne nalozim “na talir”.
Ahoj Michale, to je challenge, uvidím jak budu stíhat návrat. Vzal bych si při té příležitosti od Tebe to "svoje" CD a to "Tvoje" Ti přivezl.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Prospero,jo to je škoda.Lidumil.Určitě přijed,myslím,že to bude příjemný večírek.
Ani nevím co máme za cd výpujčky.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele: