Pozvánka na akci Vzpomínání na Zappu,Franka Zappu

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Pozvánka na akci Vzpomínání na Zappu,Franka Zappu

Příspěvek od Zappadaddy »

Pozvánka na malé a velmi neformální setkání přátel Zappy při příležitosti 20 výročí jeho úmrtí,budou se promítat některé kvalitnější videa koncertů a pouštět jeho muzika a somezřejmě popíjet a povídat si :),možná přijede i předseda Zappa fan klubu B.Juza místo konání jelikož nečekáme velkou návštěvnost v : Hrochův Týnec pizzerie U žíznivého mnicha(cca30 míst) 7.12. od 21.00,bez vstupného

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Pozvánka na akci Vzpomínání na Zappu,Franka Zappu

Příspěvek od Prospero »

Clovece zlatej, to uz je to vazne zase dvacet let? Nekdy mam pocit, jako by to bylo vcera. *fnuk*
Naprosto presne si pamatuji, kde jsem se to tenkrat dozvedel a vzpominam taky, jak jsem z toho byl spatnej. (Takove moje 11. zari. :cry: )
Skoda, ze to k vam mam trochu z ruky, rad bych se toho vzpominani byl zucastnil. Zadny autobus mi ale bohuzel nejede a tak aspon vsem, kteri se akce zucastni, preji uz dnes hodne prijemny vecer, plny spousty dobre muziky a neblednoucich vzpominek.
Ja si 4.12. alespon poradne nalozim “na talir”. ;)

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Ahoj Michale, to je challenge, uvidím jak budu stíhat návrat. Vzal bych si při té příležitosti od Tebe to "svoje" CD a to "Tvoje" Ti přivezl.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Prospero,jo to je škoda.Lidumil.Určitě přijed,myslím,že to bude příjemný večírek. :) Ani nevím co máme za cd výpujčky.

Odpovědět