Před dvaceti lety se valily kameny na Prahu

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
etudiant
Kontaktovat uživatele:

Před dvaceti lety se valily kameny na Prahu

Příspěvek od etudiant »

Opravdu první veliký koncert v ČR, plno lidí zvažovalo jestli dát tehdy docela slušnou pálku 250 Kč za lístek. Kdo se vypravil, určitě nelitoval.
Na strahovský stadion jsem vstupoval sebevědomě, byl jsem tam přece jako doma, měl jsem za sebou již z dřívějška dva vstupy Branou borců jako mladší a starší žák a myslel jsem si, že mně nic nerozhodí. Impozantní pódium Urban Jungle a došlo mně to všechno naráz, kapela první třídy, tady v Praze a moje maličkost k tomu. Hotovo.

DRN jsem znal od kolegy z vyprávění a snad i z půjčeného cédéčka, na Vl. Mišíka a jeho band jsem se opravdu těšil a přál jsem mu, že si zahraje před tolika lidmi. Rolling Stones samozřejmě perfektně zahraný koncert, předvedli, že patří stále na špičku a že mají stále co říct.

Zajímavé podívat se na vzpomínky muzikantů.

http://www.ct24.cz/kultura/98783-na-stouny-na-kole/

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Re: Před dvaceti lety se valily kameny na Prahu

Příspěvek od Aleska »

Byl jsem na nich 22. července 2007 v Brně, famózní podívaná *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*
Obrázek
Velkolepé pódium přímo fascinovalo a Jagger řádil jak za mlada,
Obrázek
dodnes nelituji cestu autem tam a zpět...

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Na ten strahovský koncert nelze zapomenout. Tělo si dosud pamatuje :D . Jak se u pódia o půl páté kdoví proč všichni zvedli a od té doby se stálo až do 22. hodiny, kdy koncert začal. 5 hodin na ploše 50x50 cm bez možnosti si jakkoliv ulevit. To už bych dnes nedal. S prvními tóny byla ale únava pryč. Pak ohňostoj a nocleh na hlavním nádraží.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Podobně jsem stál i já v Brně, od 17:30 až do konce, děs běs, ale udělal bych to znovu a znovu a potom ta cesta autem na Prahu, než jsem se dostal z Brna, tak mně policajti nechali 3x udělat kolečko Brnem, než mi povolili odbočit tam, kam jsem chtěl. Domů pršelo, po celé cestě v pravém pruhu TIR, ale nelituji.

Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip Kolinsky »

Já tam byl, nic neviděl, ale všechno slyšel! *thumbs up*

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Já tam tehdy byl také a byl jsem totálně nadšený... *thumbs up*

amusia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amusia »

Panejo...tak jsem už před 20 lety mohl potkat tolik zdejších "členů" ;)
Když nebudu počítat těch pár koncertů za komančů v Maďarsku (např.Jethro Tull) či na Slovensku (Manfred Mann,John Mayall), tak TOTO byl pro mě opravdu první VELIKÝ koncert. Nezapomenutelný zážitek a dodnes mě při vzpomínkách naskakuje husí kůže.
Šmankote...že to ale uteklo !!!

amusia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amusia »

Na toto téma je docela zajímavý článek (ze zákulisí pořádání koncertu) v posledním Reflexu (č.33).

Odpovědět