RAMONES
Re: RAMONES
Nektere je poucovat skoda.
Tak mě napadá, milý administrátoři, co kdybych se například já přihlásil na toto fórum pod jiným jménem, nic bych o sobě neprozradil a jenom bych do každého šil hlava nehlava. Když by to napadlo více lidí, mohli bychom toto donedávna poklidné fórum úplně rozložit.
Zajímá mě i názor ostatních.
Zajímá mě i názor ostatních.
Hodne stesti.
A proč by to dělali?
Omlouvám se všem, kterých jsem se nevědomky nějak dotkl, ale pokud zde sdělím nějaký svůj poznatek, který se neslučuje s vašim poznatkem...prostě ho ignorujte, není důvod se rozčilovat
Já hlavně poslouchám hudbu a to několik hodin denně
...a mé nejoblíbenější věci jsou z repertoáru Big Country, Rush, Tool a Porcupine Tree...a v poslední době se vracím k Depeche Mode (Violator a Ultra)
...aparátek máte pod čarou, další je v ložnici a v dětském (od Marantz, přes Vincent,uzavřené regálky Saba, věžička Sonny a sloupové 3pásma s 12" wooferem Acoustic Research)
Hudbě zdar
Já hlavně poslouchám hudbu a to několik hodin denně
...a mé nejoblíbenější věci jsou z repertoáru Big Country, Rush, Tool a Porcupine Tree...a v poslední době se vracím k Depeche Mode (Violator a Ultra)
...aparátek máte pod čarou, další je v ložnici a v dětském (od Marantz, přes Vincent,uzavřené regálky Saba, věžička Sonny a sloupové 3pásma s 12" wooferem Acoustic Research)
Hudbě zdar
..a zapoměl jsem na AKG 701
..a Sony (ne Sonny
), ale zvuk to neovlivní 
..a Sony (ne Sonny
Ty jo, až teď jsem si uvědomil (dýl mi to trvá-nejsem nejmladší), že FOX se mě dotazuje sfox píše:Co kdyby jsi napsal něco osobě a o tvé sestavě?! Ostatní by se mohli od tebe hooodně poučit. Vždyť jsi tak chytrý a vzdělaný.
Prozatím do všeho jenom rýpeš.
...teď už jen obavy, aby proběhlo řádné očkování..vzteklá liška, to je nadělení v revíru
Pokud zde vystupuje někdo pod dvojí identitou tak se to dá zjistit. A navíc vystupování pod více nicky se ve většině for řeší BANem. Pokud to nemáme v pravidlech našeho fora tak by se to tam mělo zakomponovat.
...souhlasMike píše:Pokud zde vystupuje někdo pod dvojí identitou tak se to dá zjistit. A navíc vystupování pod více nicky se ve většině for řeší BANem. Pokud to nemáme v pravidlech našeho fora tak by se to tam mělo zakomponovat.