realita dneška
Re: realita dneška
to anawak
Kdybys radši místo zasírání fóra sračkama trochu uvažoval.
Přemýšlení sice není disciplína ve které bys vynikal, ale pokusím se Ti to vysvětlit.
Například tebou zmiňované vlákno Sroll Lyric má 260 příspěvků a 14000 shlédnutí. To znamená, že každý z příspěvků shlédlo 14000/260 uživatelů. To znamená, že na každý nový příspěvek se přišlo podívat téměř 54 uživatelů. Je tedy jasné, že je to populární vlákno.
Ale například vlákno "Za tohle se plně ....." má 528 příspěvků a 8444 shlédnutí, což znamená, že na každý nový příspěvek se přišlo podívat 16 uživatelů. Z toho je jasné, že to vlákno je pro místní komunitu neatraktivní.
Dám ještě jeden příklad. Vlákno eLKo má 69 příspěvků a 5127 shlédnutí. Tady se na každý příspěvek přijde podívat 74 uživatelů. Extrémně atraktivní vlákno.
Už to chápeš ? Asi sotva viď ? Ale hned napíšeš o tom že si někdo sere do huby
Kdybys radši místo zasírání fóra sračkama trochu uvažoval.
Přemýšlení sice není disciplína ve které bys vynikal, ale pokusím se Ti to vysvětlit.
Například tebou zmiňované vlákno Sroll Lyric má 260 příspěvků a 14000 shlédnutí. To znamená, že každý z příspěvků shlédlo 14000/260 uživatelů. To znamená, že na každý nový příspěvek se přišlo podívat téměř 54 uživatelů. Je tedy jasné, že je to populární vlákno.
Ale například vlákno "Za tohle se plně ....." má 528 příspěvků a 8444 shlédnutí, což znamená, že na každý nový příspěvek se přišlo podívat 16 uživatelů. Z toho je jasné, že to vlákno je pro místní komunitu neatraktivní.
Dám ještě jeden příklad. Vlákno eLKo má 69 příspěvků a 5127 shlédnutí. Tady se na každý příspěvek přijde podívat 74 uživatelů. Extrémně atraktivní vlákno.
Už to chápeš ? Asi sotva viď ? Ale hned napíšeš o tom že si někdo sere do huby
Kto zasira forum srackama nechajme na iných, lebo to je len tvoj subjektívny názor. A premýšľanie už Tebe nie je vlastne, tak laskavo nehodnot iných.Dobre moj najdrahsi a najskvlejsi pán RENOWN- tvaris sa tu ako by si zožral mudrost sveta. Ale to by ti musela brnet palice, cha cha cha- Napsal sem ti to srozumiterlne česky????

Inak milí čitatelia (hlavne neprihlásení, lebo je vás mnoho) tu vidíte tú REALITU DNEŠKA. ako sa niekto dokáže opreť do kokotiny ale podstatné veci mu unikajú.
Renown - mám ťa naozaj rád.
Renown - mám ťa naozaj rád.
to anawak :
Srozumitelně ano, spisovně ani náhodou.Ale to by ti musela brnet palice, cha cha cha- Napsal sem ti to srozumiterlne česky????
To je tvoje svobodná volba.Renown - mám ťa naozaj rád.
Nechci tady již NIC komentovat...ale otřel ses o mně ohledně mé "vtipné poznámky" o cizím jazyku. Je mi fakt líto, že jsi z mé odpovědi Bubuxinovi vůbec nepochopil, že to byla ironie, pokus o odlehčení a samozřejmě nemyšleno vážně. Zřejmě ve své zapálenosti a díky agresivnímu obhajování toho svého JÁ se ti trochu zatemnělo před očima a přehlédl to. To tě omlouvá.
Ale neomlouvá tě, že neznáš Mirka Dušína
Boha jeho, ako je toto možné
PS: Tak jsem si tedy ten tvůj "mail od jedneho kamaráta" přečetl . . . slušně řečeno
hůůůůáááábrrrrr.
A definitivně HOWGH !!!
Ale neomlouvá tě, že neznáš Mirka Dušína
PS: Tak jsem si tedy ten tvůj "mail od jedneho kamaráta" přečetl . . . slušně řečeno
A definitivně HOWGH !!!
to amusia:
To, ze som sa ja otrel o teba , ta strasne drazdi. ale to, ze sa ty a tebe podobny otierate o mna , to ma byt akoze v pohode, vsak?! O zapale tu nekvakaj. beriem tieto vase kydy uz s nadhladom a velkou davkou posmechu, pretoze nic ine sa od toho ocakavat neda. a ak ta clanok nezaujal alebo mas nan nejaky svoj nazor, to sa da povedat aj nijak alebo slusne. Nie tým, vasim debilnym, arogantným sposobom. Tak tu nedristaj o agresivite mojej ale skor zvaz tu svoju.
Ja som hifista 13 rokov, preslo mi rukami a usami uz mnoho velmi dobrých ludi aj uplnych kokotov , vela dobrých názorov aj fejkov a mnoho dobrých pristrojov a mnoho chujovín. ale s takym niecim ako tu som sa veru este nestretol. najhorsie na tom je, ze ste machri len za popcitacom v praci alebo doma. Ale face to face ste asi makky ako lokse. a pripominam este raz, ked uz ste taký odborníci a vyznate sa v kazdom hovne, tak sa chodte ucit slusnemu chovaniu na zahranične fora. Pretoze tam takých agresorov ako ste niektorý z vás ani nepustia k slovu.
Ale je to tu slobodne forum. mozes urážat a nadavat kolko chces. Mna vsak to uz ale nebere. len sa dobre bavim.
Raz mi nejaký ucastnik tohto fora (bolo to pri diskusii o koncových zosilovacoch) napisal, že ludia, ktorý chcú lepší (drahší) komponent alebo nan maju, sem nechodia lebo vraj maju ine starosti. Len oznamujem, ze sem chodia aj taký. len su radsej neprihlaený, ked vidia čo za bordel sa tu deje.
a amil od kamarata je v poriadku. len neviem ci si v poriadku ty.
v tvojej reci aby si rozumel : HOWGH!!!

To, ze som sa ja otrel o teba , ta strasne drazdi. ale to, ze sa ty a tebe podobny otierate o mna , to ma byt akoze v pohode, vsak?! O zapale tu nekvakaj. beriem tieto vase kydy uz s nadhladom a velkou davkou posmechu, pretoze nic ine sa od toho ocakavat neda. a ak ta clanok nezaujal alebo mas nan nejaky svoj nazor, to sa da povedat aj nijak alebo slusne. Nie tým, vasim debilnym, arogantným sposobom. Tak tu nedristaj o agresivite mojej ale skor zvaz tu svoju.
Ja som hifista 13 rokov, preslo mi rukami a usami uz mnoho velmi dobrých ludi aj uplnych kokotov , vela dobrých názorov aj fejkov a mnoho dobrých pristrojov a mnoho chujovín. ale s takym niecim ako tu som sa veru este nestretol. najhorsie na tom je, ze ste machri len za popcitacom v praci alebo doma. Ale face to face ste asi makky ako lokse. a pripominam este raz, ked uz ste taký odborníci a vyznate sa v kazdom hovne, tak sa chodte ucit slusnemu chovaniu na zahranične fora. Pretoze tam takých agresorov ako ste niektorý z vás ani nepustia k slovu.
Ale je to tu slobodne forum. mozes urážat a nadavat kolko chces. Mna vsak to uz ale nebere. len sa dobre bavim.
Raz mi nejaký ucastnik tohto fora (bolo to pri diskusii o koncových zosilovacoch) napisal, že ludia, ktorý chcú lepší (drahší) komponent alebo nan maju, sem nechodia lebo vraj maju ine starosti. Len oznamujem, ze sem chodia aj taký. len su radsej neprihlaený, ked vidia čo za bordel sa tu deje.
v tvojej reci aby si rozumel : HOWGH!!!
-
merhaut
"Ja som hifista 13 rokov, preslo mi rukami a usami uz mnoho velmi dobrých ludi aj uplnych kokotov" - že ty děláš paňácu v sado-maso salonu a nosíš přitom sluchátka?
to anawak
Dnes nemáš dobrý deň a máš potrebu sa podeliť, ja ti rozumiem a myslím, že rozumiem aj pisateľovi toho článku. Bohužiaľ svet ľudí - aj keby sa ako menil - je stále o tom istom - o moci a peniazoch a na týchto "hodnotách" nikdy nepostavíš nič hodnotného. Ibaže by sme ich trošku príjemne skreslili.
Preto zmierni slovník a zaraď sa medzi šťastných hifistov.
Dnes nemáš dobrý deň a máš potrebu sa podeliť, ja ti rozumiem a myslím, že rozumiem aj pisateľovi toho článku. Bohužiaľ svet ľudí - aj keby sa ako menil - je stále o tom istom - o moci a peniazoch a na týchto "hodnotách" nikdy nepostavíš nič hodnotného. Ibaže by sme ich trošku príjemne skreslili.
Preto zmierni slovník a zaraď sa medzi šťastných hifistov.
Milý Anawaku,anawak píše:to Zdeny:
Ja sa po mirkovi Dušínovi zhánať nebudem lebo neviem kto to je a ani ma to nejak moc nezaujíma. Neviem či tvoju správu mám brať v dobrom alebo v zlom, ale to je asi jedno. To čo mi chýba Ty asi ale len ťažko môžeš čo i len odhadnúť, takže nechaj tak a neser sa do mna. Ten príspevok som nepísal ani nevymyslel ja. Dostal som ho a zdal sa mi zaujímavý. Tak som ho tu uverejnil. Pokial ho tu niekto nepochopil tak mu je asi bud velmi dobre alebo je slepý a hluchý zároven, pretože nič okrem pravdy pravdúcej v tom článku nie je. A o tom som presvedčený aj keby som bol jediný.
Vychádzal som z toho, že je to slobodné fórum ale asi som sa splietol. Komu sa ten článok nepáči, nech nan nereaguje. neviem, čo sa do neho seru tí, ktorých to údajne nezaujíma. Niektorý hovoria, že cudzí jazyk - tak to ma podrž aby v dnešnej dobe jeden normálny človek neovládal minimálne jazyk dlhodobo spoločného štátu. nehovoriac o tom, že by sa už dnes ,mali vedieť jazyky aspon dva. V dalsom by som rád podotkol vyjadrenia, PRILIS DLHE. Ak si pár závistlivcov a imbecilov na tomto fore myslí, že názor sa dá vyjadriť jednou vetou, prípadne jedným slovom , tak to len svedčí o ich intelegincii - neinteligencii a ubohosti.
a najviac ma prekvapuju vyjadrenia ZE TOTO FORUM JE O HIFI. Sa mi zdá, že je len o urážkjach , narážkach a osočovaní. Ale napriek tomu je tu stále pár super ľudí, ktorým ide naozaj o HIFI, a znesu popri tom aj nejakú volnejšiu diskusiu na inu tému.
Takže Zdeny, nepoznám ta, neviem čo si zač, nikdy som ta nevidel a nehodnotím ludi podla nejakých pár škrabancov na nejakom fore. ( a navštevujem ich mnoho). Ale tá agresivita, ktorá z niektorých príspevkov ide mi fakt vadí. Chodte sa všetci kokoti pozriet na forá 6 moons alebo audiogon alebo abouthifi alebo what´s best forum, a uvidite ako sa chovaju normálny ludia. ludia, ktorý si chcu navzájom vymenit skusenosti, poradit si, pozvat sa jeden druhého na navstevu a podporit sa navzajom. Nie tento hyenizmus , ktorý tu niektorí predvádzajú.
Ak by neiktorí návštevnici, ktorá nevedia čítať slovensky (sami sa k tomu priznali) nevedeli tento príspevok prečítať, kľudne prepíšem do spisovnej češtiny. Nemám s tým najmenší problém....
tešilo ma ANAWAK
ačkoliv jsem už měl sedět v autě a dávno jet vydělávat na chléb svůj vezdejší, i za cenu toho, že přijedu asi na jednání pozdě, mi to nedá, abych na tvůj výlev nezareagoval.
Předně, oháníš se tím, že jis jaksi z doby "společného státu"-tedy bez bariérových jazykových problémů a neznáš Mirka Dušína? To je, jako kdybych já neznal například Jánošíka. To byla taky taková čistě principialistická duše, jako ten Mirek Dušín. Mirek Dušín je klíčová postava téměř všech nejznámějších knih od Jaroslava Fogrlara, takový národní klut své doby, kde se psalo o hoších s neposkvrněnou četsnnou duší, víš? A ten Mirek Dušín, to byl mladý chlapec, snad 13-14 lettý, který chodil světěm a rozdával upřímnost, čest a poctivost, ačkoliv na to v nemála případech sám krutě doplácel násilím, nepoctivostí a lžemi od druhých.
To jen na okraj, abych rozšířil tvé duševní obzory v oblasti literatury. Jen nevím, jestli ve slovenské literatuře takového hrdinu máte.
Za další: do tebe se nenavážím a jseš mi zcela jeden (je mi jedno, kdo jis, protože tě neznám tak, jako ty mě).
Já jsem spíše chtěl říct - asi to tak nevyznělo - že v celku souhlasím s tím, o čem se v mailu, který jsi dostal, píše. Takže když to shrnu, jsem taky dosti zásadový principialista, který se v životě snažil a i dosud (byť už v daleko menší míře, byvše poučen) jednat férově, poctivě, lidem neškodit, nelhat a tad, tedy v v podstatě v zásadách toho z,míněného Mirka DUšína. Jenže daní doby je, že takových lidí je čímdál tím méně. A protože za svůj půlstaletítrvající život jsem se už nesčetněkrát spálil, kdy jsem za dobrotu obdržel jen opak, tak už ty Mirky DUšíny ani nehledám, protože jsou asi někde v rezervaci. Jsi idealista, pokud hledáš právě to, co měl v hojné míře právě Mirek DUšín. Dnes totiž největší machr je ten, kdo dokáže s někým "vyjebať, vieš", někoho podvést, napálit, pomluvit, odrbat, uškodit a td...
A proč tomu tak je: Na to máš odpověď v tom mailu.
Sorry, jsi vznětlivý jkao TNT a neumíš číst mezi řádky. Jedu, už tak mám půl hodiny sekyru a tu musím dohnat, nesnáším, když někam přijedu pozdě.
Fórum spadlo do sraček. Témata vyčpěla. A tak nastupuje humus. Já se tomu ani nedivím.
Zdeny - Tedy ve 3 hod ráno jdeš vydělávat na chleba? Sakra prozraď mě o co jde. Jsem na tom teď s časem zcela v prdeli, ale ve 3 ráno mít s někým schůzku či jednání??? To bych ho poslal opravdu do prdele. To by musel být kšeft na celý rok pro firmu.
Zdeny - Tedy ve 3 hod ráno jdeš vydělávat na chleba? Sakra prozraď mě o co jde. Jsem na tom teď s časem zcela v prdeli, ale ve 3 ráno mít s někým schůzku či jednání??? To bych ho poslal opravdu do prdele. To by musel být kšeft na celý rok pro firmu.
Pasule, pravděpodobně jsi Zdenyho nepochopil - on nemá schůzku ve 3 hodiny ráno, ale má ji tak daleko, že musí tak ráno vstávat, aby tam včas dojel.
Na tom není nic divného - já dojíždím autem i 3 hodinky tam, dtto nazpátek. Někdy jinou volbu nemáš a jsi rád, že nějakou práci vůbec máš.
Na tom není nic divného - já dojíždím autem i 3 hodinky tam, dtto nazpátek. Někdy jinou volbu nemáš a jsi rád, že nějakou práci vůbec máš.
anawak píše:to amusia:
v tvojej reci aby si rozumel : HOWGH!!!![]()
...strasne drazdi...tu nekvakaj...velkou davkou posmechu...debilnym, arogantným sposobom...nedristaj...uplnych kokotov ...mnoho chujovín...machri len za popcitacom ...v kazdom hovne... Něco mi uniklo?
...len neviem ci si v poriadku ty... Máš pravdu, nejsem!
to all: aspon , ze tu nie je nuda vsak?
To ZDENY: Sorry, tvoj prvy príspevok som si asi vylozil zle, ale to je tým, že niektorý tu na všetko čo sa napise, je jedno kto a o com, reaguju s posmechom a nekonečnou mudrostou sebe vlastnou. Takze sa Ti tu verejne ospravedlnujem.
Rad som tu sposobil malu hadku, aspon ste si vsetci mohli odupstit "ventil".
A dam na radu palipola - BACK TO THE HIFI.
prajem vsetkym krasny den ANAWAK
To ZDENY: Sorry, tvoj prvy príspevok som si asi vylozil zle, ale to je tým, že niektorý tu na všetko čo sa napise, je jedno kto a o com, reaguju s posmechom a nekonečnou mudrostou sebe vlastnou. Takze sa Ti tu verejne ospravedlnujem.
Rad som tu sposobil malu hadku, aspon ste si vsetci mohli odupstit "ventil".
A dam na radu palipola - BACK TO THE HIFI.
prajem vsetkym krasny den ANAWAK
Možná by šla vyměnit ikona pro každý v posledních 5 minutách aktivní thread na tuto:

nebo tuto?

nebo tuto?

270km cesty, jednání v 8:30. Stačí?A jsem zpět dom asi 10 minut.pasul píše:Fórum spadlo do sraček. Témata vyčpěla. A tak nastupuje humus. Já se tomu ani nedivím.