Myslím u anglicky zpívané hudby apod. Zrovna to řeším u jedné "objevené" skupiny (The Judds) , texty mám na obrazovce mobilu a i když si to čtu, úplně mi to splývá , nemám šanci. Kromě pár opravdu zvučných slov.
Pozn: Spotify, kde je to lepší, neplatím a reklamy nesnesu, samo.
Řešíte u hudby porozumění textu?
Re: Řešíte u hudby porozumění textu?
Posloucham hudbu. Zpev beru jako dalsi nastroj. Proto, az na vyjimky, neposloucham ceskou tvorbu. Text mě rusi.
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
... a prave takto som sa naucil, myslim si dost solidne, po anglicky. Studoval som obaly, cital texty a snazil sa pozorumiet.
Zdenoeddie: já vlastně to samé...
Dlouhý roky jsem je neřešil, ale postupem času jsem zjistil, že jsou často pro pochopení umělce naprosto klíčový. Dobrej text může sám o sobě zaujmout, ale ze špatný hudby dobrou neudělá. Dobrou povýší o level(y).
Nadral reprosoustavy
Pop a rock jsou fenoménem, posluchači často neznají jediné anglické
slůvko a přesto...poslouchají! Mně osobně znalost textů nechybí vůbec,
jazyk znám ale jen "trochu", polsky celkem dobře, maďarský? to ne.
slůvko a přesto...poslouchají! Mně osobně znalost textů nechybí vůbec,
jazyk znám ale jen "trochu", polsky celkem dobře, maďarský? to ne.
Já to mám podobně jako Ramones.
Zpěv je pro mě jen další hudební nástroj.Text mě při poslechu ruší, českou hudbu kvůli tomu téměř neposlouchám.
Anglicky moc neumím, ale jak chytám ve skladbě slovíčka, nebo celý věty, začíná mě to rušit taky.
Pak si raději pustím nějaký francouzský interprety a mám pokoj
Zpěv je pro mě jen další hudební nástroj.Text mě při poslechu ruší, českou hudbu kvůli tomu téměř neposlouchám.
Anglicky moc neumím, ale jak chytám ve skladbě slovíčka, nebo celý věty, začíná mě to rušit taky.
Pak si raději pustím nějaký francouzský interprety a mám pokoj

kabelguru.cz
.....a hlavně mi ta hudba musí vyhovovat zvukově. Špatné nahrávky nerad poslouchám i když jsou kompozičně dobře vymyšlené.