Ruský prezident vyznamená Nohavicu
Ruský prezident vyznamená Nohavicu
Politika sem nepatří ,ale toto mě dnes nadzvedlo. Tedy hlavně Nohavicovo kladné přijetí.
Nebo si myslíte, že je to ok?
https://www.novinky.cz/kultura/487161-r ... avicu.html
Nebo si myslíte, že je to ok?
https://www.novinky.cz/kultura/487161-r ... avicu.html
-
merhaut
Re: Ruský prezident vyznamená Nohavicu
Kágébák vyznamená udavače. Svůj k svému. U moralizujících písničkářů nelze oddělovat dílo od osobnosti autora.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Politika sem opravdu nepatří.
Stačí, že někteří dělají žumpu i z normálních vláken o hifi. Co bude obsahem tohodle vlákna (a jakéhokoliv jiného o politice), ukazuje hned první reakce....
Za mne tedy prosba, abyste se šli vyřádit na Novinky či Idnes. Ne sem, prosím.
Stačí, že někteří dělají žumpu i z normálních vláken o hifi. Co bude obsahem tohodle vlákna (a jakéhokoliv jiného o politice), ukazuje hned první reakce....
Za mne tedy prosba, abyste se šli vyřádit na Novinky či Idnes. Ne sem, prosím.
-
Kocmeister
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Souhlasim. Běžte si to řešit za svejma kamarádama na Novinky a další flamewar servery.
kabelguru.cz
Ano politika sem nepatří, na druhou stranu na Nohavicovi jsem vyrůstal a písničky Vysockého i Okudžavy se mi líbí stejně jako jeho, tak proč ne. Dějí se tu horší věci a estábáky máme na vyšších postech a lid je nadšený. U písničkáře hodnotím jeho písničky, ne morál. A vyznamenání mu přeju, když mu udělá radost.
Mě to od JN nepřekvapuje. Názor mám víc než 30 let.
Pavel Macura Audio
Opilec vyznamenává opilce. I když s Čechomorem se mi to hodně líbilo.
Putin je opilec? Já vím, on může za všechno, tak proč ne i za svoje hypotetické opilství, že? Lidi, myslete hlavou. Dneska zase máme cenzuru a trapnou propagandu ve stylu 50. let - tím důležitější je vlastní rozum. Ale kde nic není...
No a pokud chcete kádrovat, tak co třeba takový antisemita Wagner?
No a pokud chcete kádrovat, tak co třeba takový antisemita Wagner?
Hoď kamenem, kdo jsi bez viny!
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Možná střízlivý Juncker kdyby předával, to by bylo jiné tleskání.
Jak tu jiz bylo zmineno,politika nema v hifi co delat,zbytecne tu prasíte téma volne diskuse.....zlatý kabely!!!
No možná tu má co dělat, když jde o vyznamenání populárního písničkáře. Jenom nechápu potřebu našich mentálních bolševiků kádrovat jak Nohavicu, tak Putina. Proč by Putin nemohl dát cenu českému umělci? A on ji přijmout.
Akorát u mě Putinova cena vyvolává asociace z Vieweghova románu Mráz přichází z Hradu
Knihu doporučuju.
Akorát u mě Putinova cena vyvolává asociace z Vieweghova románu Mráz přichází z Hradu
-
Kocmeister
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Nejlepší je na týhle planetě nedělat nic. Někde zalézt a tam potichu umřít. Pokaždý to někomu bude vadit ať už vymyslíš cokoliv nebo tě třeba vyznamená nedejbože někdo "špatnej" = hned seš špatnej i ty. A kdybys to odmítnul, zase budeš špatnej, protože tě budou pro změnu nenávidět ty druhý.
kabelguru.cz
Kocmeister - to si musi kazdy zvazit sam. Pisnickari obecne zpivaji o bolestech sveta, moralizuji v kazde druhe veci... Za me je pak ponekud podivne, kdyz autor tak krasnych textu, velky basnik, s radosti prijme vyznamenani od tyrana, byvaleho sefa KGB... Mam Nohavicovu tvorbu moc rad, LP a desky, ktere mam rad, kvuli tomu nevyhodim. Ale zive na nej uz nejdu, nemohl bych se na nej podivat...
-
merhaut
Nohavica by se měl kát a ne lísat ke kágébákovi, udával o 106: https://zpravy.idnes.cz/ln-nohavica-uda ... domaci_jan