Sangean radio

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Fantoci
Kontaktovat uživatele:

Sangean radio

Příspěvek od Fantoci »

Máte někdo něco od Sangean ?
Líbilo by se mi tohle radio. FM/MW Rádio SANGEAN PR-D6. Jestli taky hraje výtečně, jak je zvykem.
Od téhle firmy už mám malý analogový kapesní přijímač a je to špička v kvalitě zvuku. Kdo to neslyšel, neuvěří.

ron

Re: Sangean radio

Příspěvek od ron »

Špička v kvalite zvuku? Prvý apríl možno :) Alebo máme iné nároky.

Trojpalcový reproduktor, výkon 1 Watt. Jedna recenzia za všetky: Ante's First Look at the Sangean PR-D6: A Disaster

Here is a warning review - stay away from Sangean PR D6! Many regards!

Last night I received my Sangean PR D6. Today I am returning it. I will be very short in explaining why... It is the worst performer I have had a chance to put my hands on in my entire life. Horrible tuner, which is not precise and responsive, awful sensibility and selectivity, station overload.. In short - an absolute disaster radio. It cannot tune in even some of most basic stations that $ 5 worth radio would tune in as a breeze.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Tam asi byla chyba uz v jeho nazvu:
Fantoci píše:....... SANGEAN PR-D6
Spravne to asi melo byt:

Sangean PRD 6!

Nebo ne? :mrgreen:

vonvichousch
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vonvichousch »

Z vlastní zkušenosti musím říci,že jsem neslyšel žádné současné rádio,které by bylo schopno zvukově konkurovat přenosným radiopříjímačům z 70-80 let minulého století.Mám na mysli třeba takovou řadu třeba co měl Grundig C6000 a C6200 .Osobně vlastním Sony ICF-7600G a které také nehraje špatně, ale těm Grundigům se zvukově rovnat nemůže.

Odpovědět