Byl to gramofon dřevo jsem poznal a hned jsem na něho zařval,ale bylo pozdě gramec letěl obloukem do kontejneru. Hned jsem tam naběhl a byla to NC 450 velice zachovalá. Po dopadu se roztříštil kouřový kryt a ten se tak bloknul ,že zachránil zbytek gramce. Pokusím se ho zprovoznit. Je vidět,že má každý jiného koníčka, co se mi nehodí vyhodit.
Sběrný dvůr.
Sběrný dvůr.
Jednou za čas vyvážím bordel do našeho sběrného dvora ,vystupuji z auta a koukám na asi třicetiletého borce jak se chystá vhodit do kontejneru mě povědomou věc.
Byl to gramofon dřevo jsem poznal a hned jsem na něho zařval,ale bylo pozdě gramec letěl obloukem do kontejneru. Hned jsem tam naběhl a byla to NC 450 velice zachovalá. Po dopadu se roztříštil kouřový kryt a ten se tak bloknul ,že zachránil zbytek gramce. Pokusím se ho zprovoznit. Je vidět,že má každý jiného koníčka, co se mi nehodí vyhodit.
Re: Sběrný dvůr.
Hod sem nejaky fotecky. Jo hold lidi jsou nekdy hovada. Znamej vylovil z kontaku zesilovac McIntosh 
Teti píše:Znamej vylovil z kontaku zesilovac McIntosh
..já 450ku alespoň položil pod přístřešek ke kontejnerům 
Tak to bych nedal, aby čouhaly nohy z kontejnéru,přeci mám nějakou hrdost a ne se chovat jak městská lůza...
...píšu KE ne DO 
Hrdosť nehrdosť, po McIntosh by som tam vliezol.kubas píše:...přeci mám nějakou hrdost a ne se chovat jak městská lůza...
Kdyz to stoji za to, tak proc to nevylovit 
Nedávno mě utekla ve sběrným dvoře LP. Na jedné straně ruská hymna, na druhé Internacionála. Bylo mě smutno. Fakt!!