Schumannova frekvence

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
fajfka
Příspěvky: 62
Registrován: 07 bře 2013 13:25
Kontaktovat uživatele:

Schumannova frekvence

Příspěvek od fajfka »

Nedávno tady někdo nabídl krabičku od Acoustic Revive a taky se objevila inzerce od Kabelguru na jeho Earth Beat. Co mají společné? Oba jsou to generátory Schumannovy frekvence a také oběma se dostalo výsměchu a opovržení. A proč? Protože to není komponent vaší sestavy,nedá se na tom nic měřit, působí to na posluchače,na vaši hlavu. Kdo dočetl až sem má možnost číst dál,nebo si najít zajímavější téma. Upozorňuju,že tu budu psát jen o vlastní zkušenosti s Earth Beat a hlavně- nebudu nikoho o ničem přesvědčovat nebo se hádat.
Používám tuhle krabičku výhradně pro poslech hudby. Přiznám,že po zapnutí se dost dlouho nic zvláštního neděje, říkám tomu zahoření mé hlavy. Naproti tomu vypnutí poznám skoro hned. Řeším to zapnutím E-B s předstihem.Změna je asi taková,jako bych si dal do řetězce nový a hodně dobrý komponent. Pořád tu sestavu poznávám,ale najednou to hraje líp, muzikanti jsou mi blíž ,skoro jsem mezi nima a basy jedou dolu jak nikdy předtím. Jako bych koupil bedny nejmíň o jeden level lepší.
Je to ale hodně individuální,na někoho to nepůsobí vůbec,nebo změna není příjemná. Prodejci to vědí a proto se tyhle výrobky běžně půjčují na vyzkoušení. Howgh

Uživatelský avatar
PítrsPraha
Příspěvky: 3959
Registrován: 05 pro 2013 10:13
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Schumannova frekvence

Příspěvek od PítrsPraha »

Jj, psychoakustika umi delat divy....

Uživatelský avatar
cough
Příspěvky: 147
Registrován: 16 říj 2008 16:20
Kontaktovat uživatele:

Re: Schumannova frekvence

Příspěvek od cough »

Schumannovy frekvence mají vliv na posluchače!
Více na http://www.youtube.com/watch?v=fUGugyHXw0Y

Odar
Příspěvky: 1821
Registrován: 12 úno 2010 10:44

Re: Schumannova frekvence

Příspěvek od Odar »

Nech slúži k spokojnosti *hura*

bubuxin
Příspěvky: 452
Registrován: 27 čer 2008 23:56
Kontaktovat uživatele:

Re: Schumannova frekvence

Příspěvek od bubuxin »

To nie je vôbec o psychoakustike, je to holý FAKT! Generátor Schumannovej frekvencie a jeho pozitívne účinky som ešte nemal tú česť vyskúšať, vyskúšal som ale plašič na kuny. Ten má úúúúplne opačné účinky. Napriek tomu že je naladený na 24 kHz okamžite poznám jeho zapnutie a posluch akejkoľvek hudby mi dokonale sportivý. Jednoznačne doporučujem kúpu (alebo stavbu) tím ktorí sú so svojou aparatúrou spokojní, ale majú nutkanie niečo v nej vymeniť. Napríklad poistku.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti