trochu tenisu

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

trochu tenisu

Příspěvek od dadaft »

Obrázek
USOpen 2010

škoda, že se jako celek zase nevyrovnalo Australian Open 2005.

ale dnes v noci čekám jeden z nejlepších zápasů letošní sezóny - nee?

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Re: trochu tenisu

Příspěvek od Aleska »

Nu, pogodi !
Jen počkej, zajíci !
Obrázek
Však on se někdo ozve, že to v HiFi nemá co dělat !
Obrázek
Třeba nějaký zavilý hlídač dobrých mravů, sveřepě zavile vyjící na bílý měsíc !
Obrázek

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Dadafte,
taky to sleduji (Eurosport HD). Včerejší zápas Fedex-Djokovič byla prostě paráda.
Dnes to slibuje nádherné finále Nadal-Djokovič, ale mám obavy, že Djokovič bude po těžkém zápase a krátkém odpočinku v nevýhodě. Nadal měl delší odpočinek a navíc přešel do finále hladce, přes Južného.
Začíná to ve 22:00 hodin našeho času.

Hopp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hopp »

Mark Levinson píše:Dadafte,
taky to sleduji (Eurosport HD). Včerejší zápas Fedex-Djokovič byla prostě paráda.
Dnes to slibuje nádherné finále Nadal-Djokovič, ale mám obavy, že Djokovič bude po těžkém zápase a krátkém odpočinku v nevýhodě. Nadal měl delší odpočinek a navíc přešel do finále hladce, přes Južného.
Začíná to ve 22:00 hodin našeho času.
Druhe semi bol skvely tenis, ale az v piatom sete, Rogera mozu mrziet dva nepremenene mecbaly pri podani Novaka, ale ten po ich riskantnom odvrateni v style bud-alebo, hral ako v tranze a vyhral zasluzene. Roger uz nie je to co byval...prilis vela nevynutenych chyb a chyba mu ten spravny killer instinkt. Finale bude zrejme ako pises v rezii Nadala. Fandit budem Novakovi, ale Nadal je momentalne najlepsi a ak vyhra, bude vitazom 3 po sebe iducich Grand Slamov, kazdy na inom povrchu...klobuk dole.
Finale zacne tesne po 22:30 nasho casu, samozrejme ak nebude prsat: http://www.usopen.org/en_US/scores/sche ... omo=topnav

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

popravdě já bych nejradši, kdyby si to ve finále rozdali všichni tři. *sunglases* :lol:

máš pravdu. únava u Djokoviče bude. ale Nadala ještě nikdo doopravdy neprověřil a on moc moc chce vyhrát - a u Novaka nebude stačit udělat bububu, jsem nejlepší na světě! a zahrát několik špičkových míčů v důležitých momentech.

to, jakým stylem Djokovič odvrátil Federerovy mečboly ho muselo dnes v noci strašit ve snu.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

a nejen jak odvrátil ty mečboly, ale i jak okázal číst Fedexovu hru. v některých případech podle mě Roger nepochyboval, že hraje vítězný míč a ouha...

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Nadal má velkou motivaci. Moc a moc bude chtít tento turnaj vyhrát, je to jediný Grand slam, který mu chybí do sbírky. Na druhou stranu Novak se nedá jen tak odstavit, což dokazuje houževnatost s jako bojoval proti Fedexu. To bylo opravdu parádní, obzvláště ten 5 set jak píše Hopp.
Dadafte, to jsi terfil s těmi ovrácenými matchboly, to musí Fedexe mrzet a noc musela být bezesná.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

já spíš myslel Nadala s tou bezesnou nocí. i když je to odolný hráč nejvyšší kvqality, nedovedu si představit, že by v něm ten pátý set nezanechal silný dojem.
dadaft píše:popravdě já bych nejradši, kdyby si to ve finále rozdali všichni tři.
teď mi dochzí. je to přece tak evidentní. co chybí tenisu k dokonalosti? máme dvouhru, máme čtyřhru - necítíte tam tu díru? chybí přece trojhra!!!

p.s. na tento vynález si nedělám nárok. vsadím se, že v nějakém dosud nenalezeném díle Járy Cimrmana o tom bude obšírně pojednáno...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

ujímá se nový král trůnu ???

(hraje se fantastický tenis)
*2thumbsup*

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

mno, vidím, že sportovní výkony Vás moc neberou.

co říkáte na "zvuk" Wimbledonu?
mne živý (LIVE) zvuk vždy dost zajímá - Wimbledon je podle mě dělaný na 5 hlavních mikrofonů (4 v rozích u podavačů míčků a jeden u kůlu) + ruchové v hledišti (jejich počet nedokážu říct, ale bude jich dost) - zkrátka "fázové" stereo.
a je to uděláno moc dobře - tuším tuším, že přenosy vyrábí BBC.
*palec*
skvěle je slyšet akustika jednotlivých kurtů. centr kurt má víc "jeskynní" zvuk než můj oblíbený otevřenější kurt číslo 1.
atd.
Naposledy upravil(a) dadaft dne 05 črc 2011 10:25, celkem upraveno 1 x.

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

Ale jo, berou, akorát jsem to letos úplně zabil. V pátek bude ve Fulneku na náměstí přivítání Petry Kvitové, tak se přijeď podívat. ;)

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

v pátek bude grilovačka s rodinou, takže asi ne-e.

nicméně to, jak Petra Kvitová ve finále smetla Šarapovovou byla síla.
- - - a pak přijede do Prostějova na tiskovku a naši slavní novináři nemají otázky... *fnuk*
(a když se vzpamatovali, ptali se často na úplné kraviny *fnuk* *fnuk* *fnuk* )

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

Tenis nijak neřeším, ale na finále Wimbledonu jsem (už kvůli počasí venku) zíral a byla to PODÍVANÁ. Akorát hekání Šarapovový bylo i na můj vkus dost -)).
Řekl bych, že ruchový mikrofony snímající zvuky z hlediště režie vždycky "včas" vypnula - bylo nepřirozený, jak celý hlediště zmlklo vždy naráz ve zlomku vteřiny.
Ale nárazy tenisáku do zadní stěny byly sejmuty moc pěkně. Jako bych tam byl -)).

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

jo, taky jsem si všimnul, že zvukař dost čaroval - těsně před servisem hlediště stahoval a tak - ale celkový dojem, jak říkáš, výborný...

Odpovědět