USOpen 2010
škoda, že se jako celek zase nevyrovnalo Australian Open 2005.
ale dnes v noci čekám jeden z nejlepších zápasů letošní sezóny - nee?

Druhe semi bol skvely tenis, ale az v piatom sete, Rogera mozu mrziet dva nepremenene mecbaly pri podani Novaka, ale ten po ich riskantnom odvrateni v style bud-alebo, hral ako v tranze a vyhral zasluzene. Roger uz nie je to co byval...prilis vela nevynutenych chyb a chyba mu ten spravny killer instinkt. Finale bude zrejme ako pises v rezii Nadala. Fandit budem Novakovi, ale Nadal je momentalne najlepsi a ak vyhra, bude vitazom 3 po sebe iducich Grand Slamov, kazdy na inom povrchu...klobuk dole.Mark Levinson píše:Dadafte,
taky to sleduji (Eurosport HD). Včerejší zápas Fedex-Djokovič byla prostě paráda.
Dnes to slibuje nádherné finále Nadal-Djokovič, ale mám obavy, že Djokovič bude po těžkém zápase a krátkém odpočinku v nevýhodě. Nadal měl delší odpočinek a navíc přešel do finále hladce, přes Južného.
Začíná to ve 22:00 hodin našeho času.
teď mi dochzí. je to přece tak evidentní. co chybí tenisu k dokonalosti? máme dvouhru, máme čtyřhru - necítíte tam tu díru? chybí přece trojhra!!!dadaft píše:popravdě já bych nejradši, kdyby si to ve finále rozdali všichni tři.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti