Mám problém. Jsem připojen na kabel od UPC - Internet a TV, včetně rádia. Je to cca měsíc a ty kreténi vyndali z nabídky radio Beat. Tak jsem je několikrát bombardoval dotazy proč a kdy nám to znova dají do nabídky. Nic jsem se nedozvěděl. Pouze, že radio je jen doplňková služba a že je právo firmy zařadit do nabídky co oni uznají za vhodné s přihlédnutím k oblíbenosti u zákazníků. Tak jsem jim napsal že radio Beat je nejoblíbenější radio v ČR a že na kabelu to asi nebude jinak a že kvůli nim nehodlám poslouchat Vondráčkovou. Nic s nima nehne. Asi za to musej platit a to se jim nechce, ale pravej důvod nenapíšou, jen mlžej.
Chci se zeptat, jestli jste taky někdo připojený na UPC a jestli vám RB taky vyndali. Pokud ano a vadí vám to, tak by asi bylo dobrý jim to napsat, protože čím víc nás bude, tím větší máme šanci, že s nima hneme.
Ahoj Josef
UPC a RADIO BEAT
Re: UPC a RADIO BEAT
S UPC je to těžké a na dlouhé lokte (Beat také nemám). Na jiném fóru si stěžoval zákazník, že nevysílají regionální rozhlas a např. ORF1 (Morava) a běží jim stanice Region (ta je ovšem pro Prahu a Stč kraj). Odpověď byla v tom smyslu, že jeho podnět předávají programovému odd. a upozorňují že k šíření musí být souhlas provozovatele rozhl. vysílání. Takže o ničem, je jednodušší převzít komplet balík Českého a Slovenského rozhlasu.
Psal jsem i do radia Beat a napsali, že je to velice mrzí, ale že s tím také nemohou nic dělat, což je logické. Na Netu je samozřejmě poslouchám. Já je potřebuji vytáhnout ze zásuvky přímo do tuneru. To nejde - zatím. Neskládám zbraně.
Hlásím, že s nima bojuju na stejný frontě a zatím se stejnými výsledky. Chtělo by to, aby je bombardovalo co nejvíc lidí. Z...nej monopol!!! 
-
Juris
Jen pro informovanost, Rádio Beat vysílá volně na satelitu Astra 3A,3B, 23,5° východně.