Upozornění

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Patmann
Kontaktovat uživatele:

Upozornění

Příspěvek od Patmann »

Chtěl bych upozornit na zdejšího člena gotzilák. Měl zájem o koupi tuneru Luxman, nabídnul jsem mu svůj za cenu 800kč, dva roky před uložením do skříně spolehlivě fungoval a tak jsem neřešil (bohužel) vyzkoušení o čemž jsem budoucího majitele informoval. Poslal jsem mu balík s tím ať si jej převezma zdarma a když se mu bude hodit, ať mi pošle peníze na účet, nebo jej poštou vràtí. Volal mi obratem, že nefunguje a že ho nechá opravit, oprava nakonec stála přesně cenu, kterou jsem po něm chtěl a tak jsem souhlasil, ať si ho nechá zadarmo, jen ať mi pošle 130kč za poštovné, to se nestalo a nyní jej prodává tady: http://elektro.bazos.cz/inzerat/61306454/prodej.php

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Upozornění

Příspěvek od lechos »

ale to je nečestné a nesportovní, pravil Mirek Dušín
nicméně, zprávu beru na vědomí a kolegové nejspíš taky
jednou jsem poslal bábě z inzerátu cenné kopie CD, na dobírku
naštěstí, jenomže odmítla zaplatit a hrozila udáním, sankcemi za ilegal copy
houby, prdlajs věděla co je v balíku tak utřela nos, kráva, tak to chodí v byznysu, bacha na ně

Leben
Kontaktovat uživatele:

Re: Upozornění

Příspěvek od Leben »

Je to az smutne,zvlast ked ide o pomerne malu sumu,co taky clovek,je ochotny urobit pre 50 tis. a vyssie (KC) *thumbs down*
Osobne som posielal Cardas XLR (MOC 150,-Eur,inzeroval za 70,-Eur) bez dobierky,chlapik to prevzal,vyskusal a peniaze poslal na ucet. *palec*

Odpovědět