Pouštíte na svých (hi-end) aparaturách vánoční koledy? Myslím že právě tam se pozná velikost basáku ! Dnes když jsem šel (jel) domů tak slyším jak se z našeho bytu ozývají vánoční koledy. Otevřu dveře a i přez značně vysokou hlasitost na mě dýchla atmosféra vánoc. Jak to máte Vy?? Pouštíte koledy?
Zdraví Michal
Vánoční koledy
Re: Vánoční koledy
Adam Michna z Otradovic !!!!
Všetko o Vianociach ide u mňa od začiatku adventu až do 26. decembra. Najskôr vyvetrám vinyly a nahrávky 40 rokov staré a nakoniec dookola vlastný vianočný remix CD. Pri vianočnej hudbe sa mne osobne krásne spomína a bilancuje.Mike píše:Pouštíte na svých (hi-end) aparaturách vánoční koledy? Myslím že právě tam se pozná velikost basáku ! Dnes když jsem šel (jel) domů tak slyším jak se z našeho bytu ozývají vánoční koledy. Otevřu dveře a i přez značně vysokou hlasitost na mě dýchla atmosféra vánoc. Jak to máte Vy?? Pouštíte koledy?
Zdraví Michal
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Vanocni koledy?Pro mne to byl John Lennon a J.Jung.O vanocich to bez Lennona nejde. 
Nejelpší české vánoční koledy-30 nejkrásnějších klasických koled
Soprán-Kateřina Krejčová,Jaroslava Vladyková. Nahráno ve studiu Dante Music. Koupeno loni na novinovém stánku za 36kč.

Soprán-Kateřina Krejčová,Jaroslava Vladyková. Nahráno ve studiu Dante Music. Koupeno loni na novinovém stánku za 36kč.
tu Dzyan:
máš pravdu, Lennon patří k vánocům.
Doposlouchal jsem Happy Xmas War Is Over...

máš pravdu, Lennon patří k vánocům.
Doposlouchal jsem Happy Xmas War Is Over...