Vánoční koledy

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
Mike
Kontaktovat uživatele:

Vánoční koledy

Příspěvek od Mike »

Pouštíte na svých (hi-end) aparaturách vánoční koledy? Myslím že právě tam se pozná velikost basáku ! Dnes když jsem šel (jel) domů tak slyším jak se z našeho bytu ozývají vánoční koledy. Otevřu dveře a i přez značně vysokou hlasitost na mě dýchla atmosféra vánoc. Jak to máte Vy?? Pouštíte koledy?
Zdraví Michal

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Vánoční koledy

Příspěvek od Renown »

Adam Michna z Otradovic !!!!

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Mike píše:Pouštíte na svých (hi-end) aparaturách vánoční koledy? Myslím že právě tam se pozná velikost basáku ! Dnes když jsem šel (jel) domů tak slyším jak se z našeho bytu ozývají vánoční koledy. Otevřu dveře a i přez značně vysokou hlasitost na mě dýchla atmosféra vánoc. Jak to máte Vy?? Pouštíte koledy?
Zdraví Michal
Všetko o Vianociach ide u mňa od začiatku adventu až do 26. decembra. Najskôr vyvetrám vinyly a nahrávky 40 rokov staré a nakoniec dookola vlastný vianočný remix CD. Pri vianočnej hudbe sa mne osobne krásne spomína a bilancuje. *thumbs up*

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Vanocni koledy?Pro mne to byl John Lennon a J.Jung.O vanocich to bez Lennona nejde. :)

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Nejelpší české vánoční koledy-30 nejkrásnějších klasických koled

Soprán-Kateřina Krejčová,Jaroslava Vladyková. Nahráno ve studiu Dante Music. Koupeno loni na novinovém stánku za 36kč. *thumbs up* :mrgreen:

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

tu Dzyan:
máš pravdu, Lennon patří k vánocům.
Doposlouchal jsem Happy Xmas War Is Over...
Obrázek

Odpovědět