Vlákno pro spory Dadafta a Merhauta

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
sostakovic
Kontaktovat uživatele:

Vlákno pro spory Dadafta a Merhauta

Příspěvek od sostakovic »

Dadafte a Merhaute. Už mě (a možná nejen mě) začínáte opravdu nebavit
Řada témat se zvrhne ve váš spor.
Merhautovo povýšené poučování Dadafta a jeho technického vzdělání.

Vážení, pište si své spory do tohoto vlákla a neničte vlákna jiným
Nemám nic proti nikomu z Vás, ani jednoho neznám, ale už mě to nudí

Martine a Petře. Pokud uznáte za vhodné, smažte toto vlákno, musel jsem se k tomu vyjádřit, protože mě to nebaví

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Re: Vlákno pro spory Dadafta a Merhauta

Příspěvek od Donuts »

Velice kontraproduktivni thread.

Ptero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ptero »

Nejsem pro. To byl vtip? Spíš snad výkřik počínajícího zoufalství, což plně chápu, protože mě to už taky nebaví a myslím, že zdaleka nejsem sám. Tohle by nefungovalo. Ale vše je o lidech a jejich ochotě (a jak to tak pozoruji i schopnosti) diskutovat věcně a nenechat rozdílné názory přerůst v osobní zášť, kdy jeden zúčastněný reaguje na druhého jako býk na červený hadr, sotva ho vidí. Pokud to někdo nezvládá, měla by přijít na řadu pravidla fóra. Je to jednoduché. Tohle fórum už teď má pověst poměrně nelibou, dokonce už to tu bylo v nějakém vlákně zmíněno. Byla by škoda nechat ho sklouznout do této roviny, stejně však jako do roviny Říše bludů. A dovolím si i jednu osobní: Jak jsem se zpočátku při čtení klonil fakticky (technicky) na stranu p. Merhauta (což mi v podstatě zůstalo, ač úctu, co se jeho práce týče, chovám především k jeho obrovskému přínosu stran psaní o hudbě), lidsky mě díky několika svým reakcím trochu zklamal. Protože však každá mince má dvě strany, chápu, že nějaké "věci" prostě už nedokázal vydržet. Mě osobně by ale například opravdu zajímalo, jak to u p. dadafta hraje, protože, přiznávám, podle stovky popisů si to nedokážu představit, a obecně o dojmech z reprodukce poměrně nerad mluvím jinak, než jako "tohle ano" nebo " tohle ne", ještě lépe "pro mě ano", "pro mě ne", což není vždycky jen o té věrnosti. To podstatné ohledně poslechu se odehrává ve mně, nikoli na měřácích. Ale to je jen můj náhled na poslech hudby.

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

som za to, aby boli osobné prestrelky, nesúvisiace s témou, presunuté do vlákna na to určeného. Funguje to tak na množstve fór. No prestrelka merhauta a datafta je tak trochu neštandartná. Keďže bola o dataftových laických postojoch a merhautových technických zdôvodneniach tak to bolo jasne k téme. Spôsob merhautovej oponentúry však už nebol celkom v medziach kamarátskej debaty.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Chtelo by to "ignorovatko". To na sasky dadaftova typu plati nejvic. A jestli se nepletu tak je tento mod dostupny i pro phpBB.

boxer

Příspěvek od boxer »

Zcela jednoznačně nelze chtít,aby kdokoli hlídal jednotlivé thready a to co tam nepatří (dle jakéhokoliv pohledu) přesouval.To bychom byli za chvíli jako u Napoleona.

Stanou se různé úlety,ale pokud se to stále opakuje je to otravné,a je to úplně jedno,co nebo kdo má pravdu.Prostě se nemusí a tak by na sebe nemuseli reagovat.

Stačí,když si v uživatelském panelu do kolonky "nepřátelé" dají toho druhého a nebudou vidět jeho příspěvky,budou pouze vědět ,že tam ten druhý něco napsal.

Děkuji.
P.S. Já tam mám taky 2 jiné "účastníky". :?

Odpovědět