Výroba ozvučnic na míru do auta i domu
Výroba ozvučnic na míru do auta i domu
Přečti si Pravidla fóra.
Děkuji.
Děkuji.
Re: Výroba ozvučnic na míru do auta i domu
Myslím, že tohle je jasná komerční inzerce a nepatří sem.
Hlavně sem nepatří auto duc-duc problematika, protože s hi-fi nemá nic společného. Kromě toho prezentaci firem na ksichtoknize považuju za nešťastnou. Normální firma má mít normální www stránky.
Ono ne každý za komanče nebo v 90 letech stihl nakrástpetrL píše:Hlavně sem nepatří auto duc-duc problematika, protože s hi-fi nemá nic společného. Kromě toho prezentaci firem na ksichtoknize považuju za nešťastnou. Normální firma má mít normální www stránky.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Souhlas s předchozími komentáři, nemá to tu co dělat.
Krom toho firma, která nemá pár stokorun za rok na zaplacení vlastní domény a která si plete diskusní fórum s inzertním prostorem, mne osobně tímhle přístupem spolehlivě odradí. A názor, že šikovní podnikatelé s fungujícími firmami jsou zloději, kteří kradli, to patří na dno lidské společnosti.
Krom toho firma, která nemá pár stokorun za rok na zaplacení vlastní domény a která si plete diskusní fórum s inzertním prostorem, mne osobně tímhle přístupem spolehlivě odradí. A názor, že šikovní podnikatelé s fungujícími firmami jsou zloději, kteří kradli, to patří na dno lidské společnosti.
PítrsPraha píše:Souhlas s předchozími komentáři, nemá to tu co dělat.
Krom toho firma, která nemá pár stokorun za rok na zaplacení vlastní domény a která si plete diskusní fórum s inzertním prostorem, mne osobně tímhle přístupem spolehlivě odradí.
Líbí se mi jak si každý zamete před svým prahem
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Nebudu ti to vysvětlovat, na to si musíš přijít sám.
Vlákno nahlášeno ke smazání.
Vlákno nahlášeno ke smazání.
PítrsPraha píše:Souhlas s předchozími komentáři, nemá to tu co dělat.
Aha a kolik je průměrný věk takových podnikatelů a hlavně v jaké době začali s podnikáním hm ? myslíš že ti dnes dá někdo úvěr 1-5-10 000 000 ? asi ne a jsem rád že patřím na dno společnosti
Je úplně jedno, jaké repro, jaký zesilovač do auta namontuješ. Stále to pouštíš do prostoru, kde 50% povrchu tvoří sklo a nic kloudného z toho nevykouzlíš. Jasně, nějak to hrát bude... 
Nesouhlasím je to koníček jako každý jiný doporučuji někdy jít poslechnout víte ono s generací co tu zřejmě navštěvuje tohle fórum brzy skončísartel píše:Je úplně jedno, jaké repro, jaký zesilovač do auta namontuješ. Stále to pouštíš do prostoru, kde 50% povrchu tvoří sklo a nic kloudného z toho nevykouzlíš. Jasně, nějak to hrát bude...
-
boxer
Vlákno pro jasně nabíhající wars Zamčeno.
Todd , přečti si Pravidla.
Todd , přečti si Pravidla.