Výroba ozvučnic na míru do auta i domu

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Zamčeno
Todd
Kontaktovat uživatele:

Výroba ozvučnic na míru do auta i domu

Příspěvek od Todd »

Přečti si Pravidla fóra.

Děkuji.

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Re: Výroba ozvučnic na míru do auta i domu

Příspěvek od S499_1023 »

Myslím, že tohle je jasná komerční inzerce a nepatří sem.

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Hlavně sem nepatří auto duc-duc problematika, protože s hi-fi nemá nic společného. Kromě toho prezentaci firem na ksichtoknize považuju za nešťastnou. Normální firma má mít normální www stránky.

Todd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Todd »

petrL píše:Hlavně sem nepatří auto duc-duc problematika, protože s hi-fi nemá nic společného. Kromě toho prezentaci firem na ksichtoknize považuju za nešťastnou. Normální firma má mít normální www stránky.
Ono ne každý za komanče nebo v 90 letech stihl nakrást :) nebo neměl to štěstí aby dědil takže ksichtoniha věř tomu nebo ne pro start stačí jinak slyšel jsi někdy hrát něco v upraveném autě ?

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Souhlas s předchozími komentáři, nemá to tu co dělat.

Krom toho firma, která nemá pár stokorun za rok na zaplacení vlastní domény a která si plete diskusní fórum s inzertním prostorem, mne osobně tímhle přístupem spolehlivě odradí. A názor, že šikovní podnikatelé s fungujícími firmami jsou zloději, kteří kradli, to patří na dno lidské společnosti.

Todd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Todd »

PítrsPraha píše:Souhlas s předchozími komentáři, nemá to tu co dělat.

Krom toho firma, která nemá pár stokorun za rok na zaplacení vlastní domény a která si plete diskusní fórum s inzertním prostorem, mne osobně tímhle přístupem spolehlivě odradí.

Líbí se mi jak si každý zamete před svým prahem :) proč platit i třeba pár stokorun když nemusím ? je to stejné jako by jsi si nechal u kamaráda zadáčo něco připájet když bys to mohl zaplatit firmě pár stokorunami ,)

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Nebudu ti to vysvětlovat, na to si musíš přijít sám.

Vlákno nahlášeno ke smazání.

Todd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Todd »

PítrsPraha píše:Souhlas s předchozími komentáři, nemá to tu co dělat.

Krom toho firma, která nemá pár stokorun za rok na zaplacení vlastní domény a která si plete diskusní fórum s inzertním prostorem, mne osobně tímhle přístupem spolehlivě odradí. A názor, že šikovní podnikatelé s fungujícími firmami jsou zloději, kteří kradli, to patří na dno lidské společnosti.

Aha a kolik je průměrný věk takových podnikatelů a hlavně v jaké době začali s podnikáním hm ? myslíš že ti dnes dá někdo úvěr 1-5-10 000 000 ? asi ne a jsem rád že patřím na dno společnosti *palec*

sartel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sartel »

Je úplně jedno, jaké repro, jaký zesilovač do auta namontuješ. Stále to pouštíš do prostoru, kde 50% povrchu tvoří sklo a nic kloudného z toho nevykouzlíš. Jasně, nějak to hrát bude... :?

Todd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Todd »

sartel píše:Je úplně jedno, jaké repro, jaký zesilovač do auta namontuješ. Stále to pouštíš do prostoru, kde 50% povrchu tvoří sklo a nic kloudného z toho nevykouzlíš. Jasně, nějak to hrát bude... :?
Nesouhlasím je to koníček jako každý jiný doporučuji někdy jít poslechnout víte ono s generací co tu zřejmě navštěvuje tohle fórum brzy skončí :) pokud neuslyší vát vítr změn jinak kam tedy patří takové téma ? když ne do volné diskuze ? přijde mi to trochu úzkoprsé tohle sem nepatří to nesmíš to se musí smazat jde o hifi ne o prodej drog ale asi věc pohledu a názoru

boxer

Příspěvek od boxer »

Vlákno pro jasně nabíhající wars Zamčeno.

Todd , přečti si Pravidla.

Zamčeno