Od dubna vydali už druhou opravnou verzi firmwaru, ta poslední přídává konečně něco málo z netu, přesněji you tube.
Dosud jsem na you tube nadával, na PC jsem neviděl a neslyšel nic, co by mě nějak zaujalo, myslím co se kvality týče.
Ještě pře koupi bd playeru jsem u něj četl o podpoře you tube a taky o tom, co s nim udělá marvel qdeo, i tak bych takovémuto výsledku nevěřil ani omylem.
Je to ohromující!!! Netvrdím, že vše, ale podstatná většina nahraných videi a to i těch amaterských mě kvalitou nadchla, jak zvukem tak obrazem.
Hledal jsem v you tube věci jako : U2,Depeche Mode, Joy Division,Erasure (to proto, že jsem se chystal na koncert do Prahy, pochopitelně tři metry od mikrofonu)
No a některé amaterské lahůdky mě nadchly! Například na U2 jsem našel amaterskou nahrávku jakési číňanky s číňanem ze studia (skladba ONE) a ta se rovnala kvalitou jak zvuku tak obrazu BR placce !!!
Kdo máte 95-ku nebo 93-ku(tuším i 93 tohle umí) a nemáte přepsaný firmware, neváhejte a vražte to tam!
První verze přepisu mi dala pár novinek, jako např. gramec do obrazu v menu při pouštění hudby, včetně lepšího vzhledu obecně, id3tagy apd. dlouhé názvy atd.
Dále spousta oprav, o kterých jsem jen četl, no a nyní, you tube! Taky mimo další opravy.
Na závěr jen toto: Kéž by se každá značka takto starala o své ovečky, bohužel je to právě naopak.