Případnou odpověď piště prosím na SZ.
Žádost o vyprání desek
-
BloodyBrick
- Kontaktovat uživatele:
Žádost o vyprání desek
Nevím jestli to sem patří, ale jiná část fóra, než tato, mne nenapadla. No, měl bych dotaz, zda tu není někdo z Brna či blízkého okolí, kdo by mi byl ochoten vyprat pár desek ( cca 5 ). Samozřejmě za nějaký financ 
Re: Žádost o vyprání desek
Připojuji se k žádosti...
- sostakovic
- Kontaktovat uživatele:
Zde plzeňská prádelna LP.
Rozumné množství zdarma.
Pokud máte někdo zájem, napište mi email. SZ nemám moc rád.
Není problém poslat poštou.
P.S.: Udržujte LP v takovém stavu, aby nebylo nutné praní! To je nejlepší řešení.
Pravda ale je, že špinavým deskám to hodně pomůže.
Rozumné množství zdarma.
Pokud máte někdo zájem, napište mi email. SZ nemám moc rád.
Není problém poslat poštou.
P.S.: Udržujte LP v takovém stavu, aby nebylo nutné praní! To je nejlepší řešení.
mam nekolik desek z aukra a ikdyz jde o neposkozene kousky, prachu a jinych necistot je na nich plno...sostakovic píše:P.S.: Udržujte LP v takovém stavu, aby nebylo nutné praní! To je nejlepší řešení.
takze i ja se pripojuji s zadosti, kdyby se nasla nejaka "brnenska pradlena (pradlen)", dluzen nezustanu
V Olomouci pár elpíček přeprat můžu. Docela bych přitom s někým pokecal o muzice a pak bychom si něco z těch přepraných kousků pustili 
Oživuji téma!
Hledám někoho, ideálně službu, která v Brně nebo blízkém okolí dokáže vyprat LP. Potřebuji vyprat pár desek z druhé ruky a potřeboval bych to na počkání...znáte neznáte?
Hledám někoho, ideálně službu, která v Brně nebo blízkém okolí dokáže vyprat LP. Potřebuji vyprat pár desek z druhé ruky a potřeboval bych to na počkání...znáte neznáte?
-
BloodyBrick
- Kontaktovat uživatele:
Jsem ted v praci, takže nemám dobrý přístup k internetu, ale v Maloměřicích-Obřanech byl kšeft kde se daly desky nechat vyprat. Nazev jsem ale zapoměl. Zkuste google, snad na to na to narazite.