Musim za sebe rict, ze ackoliv neznam priciny a nevim co tomu predchazelo a ni nemam silu to zjistovat, ze se to tady ubira nekam kde se mi moc nelibi. Ackoliv jsem na tema The Nordic Sound - 2L audiophile reference recordings 24/96 videl driv, presto mne ani nenapadlo na ty odkazy kliknout a stahovat. A i kdyby, je to jen muj problem za ktery se budu pripadne ja zpovidat. Normalne se s tim moderatori neserte a zamknete i cely google kde je toho plno. Neni to nic spolecensky zavadneho ze nekdo upozorni na neco treba zajimaveho a kdyz ma link na ochutnavku, da ochutnat i dalsim. Zrovna tady kde je velmi mnoho lidi kterym zalezi na originalu a kteri je kupujou. Protoze tim ze si myslim ze tady chodi i lide pro ktere neco najit neni prilis trivialita, tak tem to pomuze a prave ti si to album koupi. Ti kteri jsou se stryckem googlem jedna ruka, ti si to umi ochutnat do dvaceti sekund sami...
Vubec nechapu proc se zamykalo to tema, kdyz uz byl takovy problem to prekousnout, stacilo maznout ty linky...
zamykani temat, mazani, doplnovani atd.
Re: zamykani temat, mazani, doplnovani atd.
Pokud tam chcete vést nějakou diskuzi, je možné zažádat o odemčení tématu.samoT píše:Teti, toto není warez fórum, takže zde nevkládej odkazy pro stahování nelegálního obsahu. Vlákno zamykám a odkazy mažu. Zároveň tě upozorňuji, že pokud se to bude opakovat, budeš potrestán.
Pokud k tomu máš nějakou výhradu, napiš mi ji do PM.
A proc to nejde automaticky, ja si tu fakt pripadam jako na pionyrskem tabore, neustale nekoho napominas, usmernujes, umravnujes. Proc tomu nenechat volny prubeh ? Respektive vsemu okolo ? Kdo bude zlobit dostane banan a je to ne ?? Ale za ZLOBENI, ne ze nekde pastne odnekud nejaky odkaz -)))
Dobrá tedy, téma jsem odemknul. Ale odkazy umožňující nelegální stahování zde nechci vidět. Opakuji, že toto není warez fórum.
Zamykání mi taky připadlo přehnané, ale jinak moderátora chápu.