.....UAU....
Odehrála se loni v červenci. Kdo četl, nebo se účastnil "debaty, tak ví. ("na truc")
Mám potřebu se k tomu jednou větou vyjádřit (nezlobte se na mě prosím, že se k tomu vracím, nijak se do toho ani nechci vměšovat).
.....diskuze ve mě zanechala velmi velmi smíšené pocity, silný dojem, spoustu emocí, které mě donutili k zamyšlení. Zamyšlení nad tím:
CO OPRAVŇUJE ČLOVĚKA K URÁŽĚNÍ DRUHYCH, BYT BY DUVOD BYL JAKYKOLIV.
...a napadla mě spousta důvodů, ale ŽÁDNÝ takový, který BY URÁŽKY A PONIŽOVÁNÍ OMLOUVAL.
Nikoho nechci a nebudu moralizovat, (pro to sem nepišu) jen mám potřebu (asi jsem nasál něco z tehdejších diskusí), sdělit můj postoj
....a v tom mě to napadlo...
MYSLITE SI/ZNATE DISKUSNÍ FÓRA, KDE SE SDRUŽUJÍ ZENY (nebo jiní fanoušci módy např) A ""DISKUTUJÍ"" O TOM, JESTLI JE LEPŠÍ KABELKA S DLOUHÝM POUTKEM NEBO KRÁTKÝM POUTKEM, KDY JE KRÁTKÉ POUTKO KRÁTKÉ A KDY UŽ NE...no prostě taková diskuse hi-fi"stů
Četba loňské diskuze mě přivedla na tuto "vtipnou" otázku, samozřejmě mě zajímá, jestli "borkyně" dokáží konkurovat "diskusím" (ty uvozovky užívám vždy záměrně...) diskusím hi-fistu ...např o kabelech nebo hifi biju...
Netušil jsem, že kvůli takovýmto diskusím "může" skončit přátelství/kamarádství/přízeň (dosaďte si sami) ...a já pochopil, že opravdu může...skončit přízeň hifimuže
Kam se s..e ULICE nebo ORDINACE, to jsem ještě neviděl...až mi to přišlo líto.