Hifisti-nový postrach:-)

Linky na zajímavé HiFi časopisy, projekty v CZ i zahraničí
Odpovědět
Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Hifisti-nový postrach:-)

Příspěvek od Zdeny »

http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom2. ... ec=1155807

Tak kdy kdo zahájí kontrolu svých mazlíků? :-) :-)

Mission - to tu někdo mmá, ne?

agavel
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifisti-nový postrach:-)

Příspěvek od agavel »

Moje bývalé Mission 752 freedom tyto problémy neměly. Možná měl smůlu na kus. Píšou, že tam byly asi zbytky tavidla. Nějaký francouzský prase v pátek spěchalo domů? Ale neměl jsem tušení, že by se kdy měly Missiony vyrábět ve Francii. Myslel jsem, že to šlo z UK rovnou do Číny. Třeba ten člověk má nějaké fake repra.

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Středobasy opravdu pro tento typ Mission dodávali (a ještě dodávají jako náhradní díly) Francouzi.
Mám je doma (Mission 782),v některých kusech byla prý použitá nějaká špatná kyselina v barvě pro ochranu těch měděných drátků,nebo v tavidle (už nevím) a ty se časem rozpadaly,mi se to taky stalo u jednoho středobasu,jediný distributor náhradních originálů je nejblíže na Slovensku ( http://www.dsi.sk/ ),jsou tam ale velmi ochotní,psal jsem p. Vosové,která mi je objednala z Francie,měl jsem je asi za dva týdny doma i když mi psala,že to trvá až měsíc,platil jsem poštovné kolem 150Kč,oba dva reproduktory nové,již bez této vady mě vyšly kolem 2800Kč tuším.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

No je fakt, že i u 752 freedom byly středobasy z aerogelu, což ukazuje do země galského kohouta. Vida, to jsou věci.

Odpovědět