Obchodovat s nimi bylo vždy strašně zdlouhavé, informovanost na jejich webu v oblasti hudby byla vždy katastrofální, všechno jsem jim ale toleroval a to ze dvou důvodů, za prvé proto, že jsem právě u nich narazil na tu nejlepší cenu k právě mnou vyhledávané CD nebo DVD placce a za druhé proto, že jsem po té kolikrát i dvouměsiční patálií obdržel e-mail, že zboží je konečně připraveno k odběru a tak jsem si pro to zboží mohl přijít osobně u nás v Ostravě. Jenže tohle už je minulost, protože před nedávnem tuhle možnost u nás zrušili. No a co se mi pánové nestalo, minulý týden jsem na ně zase narazil a objednal si u nich dvě věci, a sice Erasure The Hits! (2DVD) a Depeche Mode Live z Milána z posledního turné, ta měla být (3DVD!) podle toho co psali na webu, se mělo jednat o tu rozšířenou verzi na 2DVD+1SACD! Pravda je, že ta cena byla hodně zajímavá, tak jsem si objednal taky ten DM. Dneska jsem si pro ten balíček musel na poštu a co jsem našel uvnitř?! Ten Erasure byl v pohodě, ale ten Depeche Mode byl na jeden usmolený DVD disk, takže mi poslali tu nejstupidnější nejosekanější verzi bez SACD a aby mě k tomu ještě nasrali, tak mi na daňový doklad(faktruru) přiloženou uvnitř balíčku taky napsali, že mi poslali Erasure The Hits(2DVD) a Depeche Mode Touring The Angel-Milano (3DVD!!!). Čechy zlaté, Čechy mé, nebo jak to napsat.
Nyní budu pracovat na tom www.cd.wow Už jsem o tom jak to tam chodí dost zjišťoval, taky jak je to opravdu s těmi poplatky přes banky od nás ven a není to tak strašné, jak to prvně vypadalo, když jsme to nedávno zde na foru řešili.
Hi-FI zdar. Nyní pošilhávám po NEW ORDER Live in Glasgow (2DVD). Viděli, respektive hlavně slyšeli jste to někdo? Vím žádná Patricia Barber kvalitou to určitě nebude, ale ono NEW ORDER léta milují a jsou na ten koncert hodně dobré recenze, teda obecně.