Otevřená konzultace Hi-Fi problematiky
Otevřená konzultace Hi-Fi problematiky
Otevřená konzultace Hi-Fi problematiky na odborné úrovni Tranzistorový zvuk, čas otázek a odpovědí. Možná bude mít někdo potřebu se vyjádřit, nebo se zúčastnit.
Re: Otevřená konzultace Hi-Fi problematiky
Toto menu neznám a to jsem toho konzumoval v životě již hodně ! 
BAN dokud neni pozde!
Kdo je John Hidden? Nebo se za něj skrývá,někdo hodně známý!
ZABANOVAT NEŽ BUDE POZDĚ, TATRMAN NÁS VŠECHNY ZAČNE OVLÁDAT DRUŽÍCÍ Z VESMÍRU A PAK UŽ BUDE POZDĚ

John Hidden - To snad poznal každý ne? Neznám nikoho dalšího na takové technické úrovni, který by měl takové znalosti v oboru. Ale toto by měl prozradit dotyčný. Chce to číst všude a poté to jde normálně poznat.
Za mě jsem proti jakémukoli banu. A ono taky pro to není ani jeden jediný důvod. To prostě nejde. Poté by se mohla určitá skupina lidí domluvit a vytlačit nepohodlného člověka. Dokud pan Federman dodržuje pravidla, tak nemůže dostat ban.
Za mě jsem proti jakémukoli banu. A ono taky pro to není ani jeden jediný důvod. To prostě nejde. Poté by se mohla určitá skupina lidí domluvit a vytlačit nepohodlného člověka. Dokud pan Federman dodržuje pravidla, tak nemůže dostat ban.
Dík za nakopnutí,tak nějak sem si to také myslel
A i trochu doufal,že se dotyčný sám ozve..
Naposledy upravil(a) Mamut dne 04 čer 2010 12:59, celkem upraveno 2 x.
Souhlas s pasulem. nechutná-li mi, nekonzumuji. Ale ban ne, nikoho tou konzumací nenapadá, neuráží, nezesměšňuje, prostě je, s tím nic neuděláme.
Převzato z vlákna http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... 374#p75374
O přípravě akce budete průběžně informováni.Federmann píše:Jsem pro a nebylo tomu v minulosti jinak, sám jsem navrhoval i na tomto fóru téma Otevřená konzultace Hi-Fi problematiky ...Renown píše:to Federman :
Ty jsi z Rožnova viď ?
Co kdybychom udělali nějakou poslechovou akci ?
Návrh se však nesetkal se zájmem ani s pochopením, ale stále někteří budou tvrdit, že nemám zájem problematiku konzultovat, přičemž nepoznají fotky a měření a pletou si je řadu let se simulacemi.Federmann píše:Otevřená konzultace Hi-Fi problematiky na odborné úrovni Tranzistorový zvuk, čas otázek a odpovědí. Možná bude mít někdo potřebu se vyjádřit, nebo se zúčastnit.
S Renownem jsem v kontaktu a doufám, že se mnou navrhované setkání někdy podaří společně uskutečnit.
Dava odkaz na nejake stranky - zrejme sve, jako typu reklama... coz bych mozna bral vhodne na ban.
Pokud by chtel dane tema na trandaky at jej zalozi tu a mel by to bez banu.... to je jako bych ja tu dotahnul odkaz forum o vychodni hudbe...
Tot muj nazor. kdyz tak tento prispevek smazte pokud budete davat ban a mazat cele vlakno.
Pokud by chtel dane tema na trandaky at jej zalozi tu a mel by to bez banu.... to je jako bych ja tu dotahnul odkaz forum o vychodni hudbe...
Tot muj nazor. kdyz tak tento prispevek smazte pokud budete davat ban a mazat cele vlakno.
Já to téma zde založil, ale zdejší zájem byl dle průběhu vlákna jasně patrný, v posledním příspěvku, mém druhém jsem napsal, že se na setkání spolupracuje s Renownem, což vyplynulo ne z tohoto vlákna, jak by se dalo čekat, ale z vlákna jiného na něž jsem dal odkaz.
Dále se má na toto téma cenu bavit, až se začne připravovat konkrétní setkání, doladit termín, místo, jaké bude obsazení včetně programu. Někteří by raději chtěli po všem zamést stopy a vše smazat?
Dále se má na toto téma cenu bavit, až se začne připravovat konkrétní setkání, doladit termín, místo, jaké bude obsazení včetně programu. Někteří by raději chtěli po všem zamést stopy a vše smazat?
Sraz vyvolal a uspořádá Renown.
Bude diplomatičtější, svěřit organizaci jemu a nereagovat Federmane.
Bude diplomatičtější, svěřit organizaci jemu a nereagovat Federmane.