Pěkné to bylo
Re: Pěkné to bylo
Zajímavé retro....
To mi připomělo, že mám už léta schovanej basovej měnič SONY ze subwooferu k domácímu kinu SONY Coloseum.Ten sub byla masívní půlmetrová kostka ze silný MDF, váha třicet kilo.Subfoofer dokázal zahrát zhruba od třiceti Hz v plný intenzitě.Bylo to, jako když kolem projede lokomotiva.Ale na poslech hudby to nebylo použitelný.Zvukovej systém akustická pásmová propust s elektronickou ekvalizací.
Ten měnič byl léta zavřenej v krabici, uloženej ve sklepě a když jsem se na něj před pár tejdnema podíval, ta pěna vlnovce byla úplně rozsypaná.Odborně bych řekl, že byla na sračku.
Podobně, jako u toho hranatýho repráku na videu.
Tak jsem ten reprák zase schoval do krabice.Třeba to jednou bude někdo chtít opravit.Ale bezpečně vím, že já to nebudu.
Ten měnič byl léta zavřenej v krabici, uloženej ve sklepě a když jsem se na něj před pár tejdnema podíval, ta pěna vlnovce byla úplně rozsypaná.Odborně bych řekl, že byla na sračku.
Podobně, jako u toho hranatýho repráku na videu.
Tak jsem ten reprák zase schoval do krabice.Třeba to jednou bude někdo chtít opravit.Ale bezpečně vím, že já to nebudu.
kabelguru.cz
Sice to není první ani jediné, ale ze správného úhlu je to fakt pěkné
Asi dobrý bedýnky. Sice je poklep dost slyšet, ale asi to nevadí
Je to uplně hodně moc offtopic, ale co už.
Jardo tak to byl nejlepší příspěvek. Veverka heverka se zrzínem. Nenapadají se a baví se. 

Jako jo. Já si to pustil asi 5x za sebou.
Tady je zase bezvadnej ten topovej koment
Tady je zase bezvadnej ten topovej koment
Jestli neznate, doporucuju serii Kumst na YT kanalu kytary.cz: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... lmJWZdsINH
Absolutni dokonalost
Absolutni dokonalost
Kumšt - bomba! Dlouho nic tak nepobavilo.
Pohoda, paráda....
Ano, moc hezké.
I psovi se to líbí
Kumst koncert!Yiakubou píše: ↑03 pro 2022 12:06Jestli neznate, doporucuju serii Kumst na YT kanalu kytary.cz: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... lmJWZdsINH
Absolutni dokonalost