Platba za hudbu jako kulisu?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Platba za hudbu jako kulisu?
Největší absurdita je, když přijdu do hospody, kde si chci pokecat s kamarády a tam "běží" TV bez zvuku a k tomu pouští obsluha za výčepem, vzezření Sparťanských nekopů, muziku, která se nedá poslouchat ani ztlumená (Blaník? Impuls?
). Na slušnou prosbu o ztlumení (žádat o vypnutí bych si nedovolil) odsekl, že už více to ztišovat nebude, že to nemám řešit. Neřeším to, do té hospody jsem prostě přestal chodit
Podobné je to ve všech těch kadeřnictvích, boutique a podobných obchodech. Všude to je na mrtvici. Když jdu např. před návštěvou kina se squaw do nákupního centra v Letňanech, nejradši bych na ní čekal na parkovišti se sluchadlama na uších. Ať ty rozhlasové přístroje vyhází, přestanou platit poplatky a přestane to všude být jak na pouti. Jsem hodně naivní, že
Omlouvám se, možná je můj příspěvek
PS: Nevyvracím, že OSA je jedna z největších pakáží
Omlouvám se, možná je můj příspěvek
PS: Nevyvracím, že OSA je jedna z největších pakáží
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Vidím to úplně stejně.
Bohužel je mnohdy RÁÁÁDYJÓÓÓÓÓ slyšet i v relativně dobrých restauracích, kam jde člověk na příjemnou klidnou večeři s přáteli. Zcela mimo moje chápání.
Bohužel je mnohdy RÁÁÁDYJÓÓÓÓÓ slyšet i v relativně dobrých restauracích, kam jde člověk na příjemnou klidnou večeři s přáteli. Zcela mimo moje chápání.
PetrD: Osobně se s tímto příspěvkem zcela ztotožňuji.
Existují sice provozovny, kde hudba neruší (buď tam není žádná, nebo je citlivě vybraná, tedy žádné rádio, ani stream), ale to jsou opravdové vzácnosti.
Existují sice provozovny, kde hudba neruší (buď tam není žádná, nebo je citlivě vybraná, tedy žádné rádio, ani stream), ale to jsou opravdové vzácnosti.
Balzámem je jedna nejmenovaná restaurace v Jizerkách (abych nedělal reklamu), kde není ani TV ani rááááádio
mají tam výborné pivo a skvěle tam vaří
Má to ale jednu chybičku . . . občas si musíme počkat, až se uvolní místo.
Ale to už je pro toto forum opravdu dost
Ale to už je pro toto forum opravdu dost
Ano přátelé. Někdy si říkám, jak to že těm prodavačkám v krámě za těch osm hodin nepřeskočí.
Poslouchat ty předlouhé hodiny třebas Evropu2 je na Nobelovu cenu za trpělivost
Poslouchat ty předlouhé hodiny třebas Evropu2 je na Nobelovu cenu za trpělivost
Většina restaurací, hospod a barů má puštěné rádio a to pěkně nahlas. A aby nikdo nepřišel o “požitek” z muziky, když musí odejít na WC, tak reproduktory jsou i tam. Takže i v relativně tiché a pohodové kavárně, kde by si jeden mohl u kávy s někým v klidu povídat, vříská muzika z oněch rádií a hosté se to snaží přeřvat. No a za další - docela se rozmohly návštěvy oněch zařízení maminek s dětmi, nezřídka i s kočárky. Hudba i dětičky řvou ... Pohoda v čudeli, dobré je zaplatit a rychle odejít.
Šámalova chata - Nová Louka?
Jinak se samozřejmě umělci brání, protože jim to ukrojí z koláčku ... Já být vlastníkem krámu, tak všechno AV vyhodím.
Já svého času měl krámek s cédéčkama, takže muzika tam hrát musela. Přestože jsem byl ten, kdo prodejem zajišťoval autorům penízky, tak mě OSA stejně každej rok oškubala.
Jj to je bohužel tak. Jen by mě zajímalo, kolik toho zůstane za nehtama v OSA.
-
kamilek111
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení