Zdravím všechny diskutéry. Rozhodl jsem se že si pořídím starší Canton ERGO RC-L s Koreční krabičkou . S krabičkou hrají už druhý den a zvuk se mi začíná líbit. Momentálně to napájím mojim starším NAD 310 , (jinou možnost momentálně nemám) myslim si , že zesík se kupodivu docela snaží a hluboké tony má v nižších hlasitostech i docela pod kontrolou, na to jaké je konstrukce. Samozřejmě už ho nechci, neni k nim vůbec vhodný, chci z těch beden dostat víc . Canton má kovový výškáč, takže asi budu potřebovat klidnější zesilovač ? Zvuk by z něj měl být měkkčí a živý ale né bez příkras, ale pritom aby byl vespodu pevný a měl dobrou kontrolu basu, Canton Ergo RC-L je opravdu žravější

.. Hledám hlavně starší zesilovač třeba i z let kdy se Canton Ergo prodával a i z finančního důvodu. Máte nějaké zkušenosti se známějšími značkami ? Které by se podobali tomuto popisu zesilovače ? Samozřejmě se to musím aktivně podílet, otestovat to, než se nějaký koupí, ale momentálně budu za každé postřehy a rady velice rád !

Momentálně mám pifku na starší, nebo spíš starý Pioneer A-717 mk 2 reference . Co si o tom myslíte ?