jaky zesilovac? premyslim o SKYTEC PRO-480

Integrované i dělené zesilovače, předzesilovače, koncové zesilovače, monobloky, ...
Odpovědět
vsn
Kontaktovat uživatele:

jaky zesilovac? premyslim o SKYTEC PRO-480

Příspěvek od vsn »

Zdravím,

chipl mi muj stary technics zesilovac tak premyslim o novém ... téměř se v tom nevyznam tak žádám o radu Vás ...

mám starší repro " Technics SB-CH530A " (stojí aspon za neco?) které budou napojené do zesilovace a ten do PC (SB-X-fi extreme music)

chtel jsem puvodne koupit na aukru nejaky bazarovy technics za 2 tisice ale v praci mi to rormluvili, ze mam koupit skytec pro-480 ...

jak je na tom kvalitou? nebo doporucite jinou alternativu?

na bednach je napsano Impedance 6 ohmu
imput 70W, Music; 35W, DIN. ... nestacil by skytec pro-240? jaky je rozdil mezi řadou "pro" a řadou "pro xxl" ?

odkazy na fotky mojich repro:

Obrázek
Obrázek

petrL
Kontaktovat uživatele:

Re: jaky zesilovac? premyslim o SKYTEC PRO-480

Příspěvek od petrL »

Tak ať ti to vysvětlí v práci. Do garáže nebo do dílny je to přece jedno. Kup cokoliv ještě levnějšího na inzerát, Aukro je obvykle předražené. XXL je extra extra large.

vsn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vsn »

V praci tomu nerozumi, proto se ptam zde kde doufam, ze mi zkuseni diskutujici poradi co mam vzit protoze ja se v tomhle nevyznam tak zadam o radu vas...

PavelN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelN »

Tato značka zesilovače není moc známá a tak s tím nikdo nemá zkušenost.
Navíc podle toho, co máš za repro a vzhledem k tomu, že je používáš v dílně nemá cenu přemýšlet o nějaké velké hifi kvalitě a soustředěném poslechu. Proto píše PetrL, že je to jedno.

vsn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vsn »

Kde jste vzali, ze je pouzivam v nejake dilne? Pouzivam je doma ve svem pokoji na uplne vsechno, hudbah hry obcas filmy... Nemusim mit tento zesilovac... Je mi to jedno... Jen chci aby to aspon za neco stalo a bylo to za rozumnou cenu... Tot vse :)

PavelN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelN »

Tak promiň, z fotky to tak vypadalo. Obecné pravidlo je, že čím výkonnější zesilovač tím by měl lépe zvládat repro. I když to fakt hodně zobecňuju a roli tam také hraje jeho stabilita a nejnižší impendance repro. Máš tam deklarovaných 6 ohm, ale ta se může klidně dostat i pod 3 ohm.

Takže jestli je ten XXXL výkonější než pro tak bych jej vzal.
Jestli uvažuješ třeba o upgrade repro, tak bych přišetřil a šel do zesilovače od známější osvědčené hifi značky. Teď se hodně na inzerátech vyskytují NADy. S tím by tvé repro hrály lépe než se SKytec. Skytec je PA zesilovač. NAD je hifi zesilovač. Tvoje repro nutně nepotřebují tak výkonný zesilovač.

Je to na tobě. ;)

vsn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vsn »

Ok, dekuju.. Na tu znacku mrknu... Jak silny zesilovac teda potrebuju? Na tech repro je naprano 70w a 35w... Novy repro neplanuju... 20 tisic nemam... Jeste me napadly logitechy 2.1 s thx... Stoji kolem 4 tisic ale to by mohly byt ty moje technics lepsi ne?

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Skytec nemá ochranu obvodů zesilovače ani repro, tak to bych si dal pozor jestli koupit. Kromě toho je to koncák s regulací, chybí více vstupů.
Podívej se po inzerátech, integrovaných zesilovačů je tam dost.

PavelN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelN »

Logitech nejsou špatné repro, ale když už má tyto, tak bych si je nechal.
Výkon zesilovač bych viděl kolem 2x50 do 8 ohm. Na tyto dvoupásma by to mělo stačit.

Odpovědět