NAD C370 + DYNAUIDO CONTOUR 1.8 MKII
NAD C370 + DYNAUIDO CONTOUR 1.8 MKII
Co myslite,zahral by mi NAD C370 s Dynauudio Contour 1.8 MKII? Pripadne,nepoculi ste ho nahodou niekto s tymito bednami? Pripadne,ako by ste popisali zvuk tohoto zosika ti co ste ho poculi,alebo mali? Smile
Re: NAD C370 + DYNAUIDO CONTOUR 1.8 MKII
NAD 370 jsem nějakou dobu používal ve spojení s Dynaudio contour S 1.4 a zvuk byl velice dynamický a pevný jelikož NAD je dost výkonný a nemá problém i s nízkou impedancí, kterou právě Dynaudio vládnou. Prostor byl tak akorát( lepší to může být vždy), středy čisté a neagresivní a výšky také v pohodě. Je pravda, že by mohly býti čistější a jemnější, ale není to žádná průser. Jen bych si zde dal pozor na basy. NAD je mý velice silné, ale ve středních basech trochu přidává. Na rockovou hudbu to naopak je výhodné, protože to dostane dobrý zátah. Toto a umístění repro co nejdále od zadní stěny ti zajistí vzdušnou prostorovost a dobrou čitelnost na basech. Ale toto chtějí všechny Dynaudia. Špatné umístění a nevhodná akustika ( holá místnost, holé podlahy, holé stěny = holé neštěstí) je pro Dynaudio zabiják a pak někdo nabyde dojmu, že to není ono. Ale , když jim dáš alespoň trochu prostoru , Aby mohly dýchat a budeš mít místnost slušně zabydlenou nábytkem a něco na stěnách tak se budeš divit. U Sloupových Dynaudio bych jako minimum dal 1m od zadní stěny. Od bočních možná i více. Já na Dy 1,4 jsem je měl cca 60cm a bylo to tak na hraně, ale více jsem nemohl z důvodu místa umožnit. Věřím, že kdybych přidal tak 20-30 cm tak by to bylo OK. Teď jedu přes digital Lyngdorf s úpravou mísrnosti a repro jsou 30cm od stěny a je to bez problémů. Snad jsem trochu přispěl. 

Re: NAD C370 + DYNAUIDO CONTOUR 1.8 MKII
Je to tak, DA potřebují prostor kolem sebe a trochu víc, než standardně, zatlumenou kvli tomu, že nhrají celkem dost otevřeně ve vyšších partiích, díky tomu ale podávji excelentní brilantní detail.
Výkonem strádat v této kombinaci také nebudou, pokdu zkousneš zvuk jako kombinaci obého, nebude prolblém. 1,8mkII patří mezi ty "hodnější" edny z produkce DA.SLušná bedna z slušné peníze, OK.
Výkonem strádat v této kombinaci také nebudou, pokdu zkousneš zvuk jako kombinaci obého, nebude prolblém. 1,8mkII patří mezi ty "hodnější" edny z produkce DA.SLušná bedna z slušné peníze, OK.