já píšu že "běžné měření THD je podle mě už nevyhovující" a ty mě odpovíš "Je to nezmysel, sorry.. IMD, CCIF, DIM, TIM, multitón.." jako chápu že mě musíš za každou cenu oponovat ale který výrobce zesilovačů běžně uvádí v parametrech "IMD, CCIF, DIM, TIM, multitón" - prosil bych trochu střízlivého uvažování - prostě běžně se uvádí THD, THD+n a to je podle mě už nevyhovující a na tom si trvám.
"Čo ti bráni merať signál na na výstupe zosilňovača s pripojeným reproboxom??? Prípadne si vyrobiť komplexnú záťaž simulujúcu impedanciu reproboxu..Vylúčiš tým miestnosť, mikrofón.....a budeš merať skutočne zosilňovač

A ver, że nič prevratné nezistíš."
ve skutečnosti mě je jedno jaké je napětí nebo proud na výstupu zesilovače, jediný co mě zajímá je jak přesně energie zesilovače dokáže hýbat s membránou reproduktoru a protože tahle výchylka se měří blbě tak se to měří mikrofonem. K vyloučení místnosti a reproduktorů došlo tím že se jedná o poměrové měření tj. místnost i reproduktory jsou neměnné a mění se jen zesilovač. Ohledně převratnosti jsem již poslal 3 měření k porovnání a tvůj povýšený ton se mě vůbec nelíbí.