Tak uz ho mam od poobedia na pitevnom stole

Po vybaleni bol riadne premrznuty, cize po nevuhnutnej pol hodinke sme ho zapojili pre odskusanie, vsetko OK.
Hned som vlozil cd Dan Barta - entropicture , pohodicka na rozbeh. Trosku strohe ovladanie hlasitosti sposobilo ze hudba sa na nas vyrutila a mi sme na seba chvilu hladeli ako nacapany v krickoch

Na tvarach predavajucich (predajca a jeho priatelka), bol vidno udiv. Mozno nad hudbou ako takou, mozno nad tym co poculi z AA9J. Kazdopadne pozitivna reakcia i u mna.
Potom som odisiel za povinnostami a vratil sa cca po 2h, samozrejme som ho nechal hrat. Tu su nejake postrehy:
Pri CD Depeche Mode som zaznamenal dobru detailnost i dynamiku. Len ten spev a priestor mi neprekonatelne lezi v usiach z reprodukcie Arpege...

Pri CD od Tara Fuky je vsetko zda sa OK, ale to uz pocuvam veeelmi potichu . Zaroven ocenujem jasne vykreslenie hlbsich tonov aj pri tak nizkej urovni hlasitosti.
Ak mam porovnat s MARANTZ SR7001, tak zatial mi Pioneer dava viac spokojnosti. Pre nejake celkove vyjadrenia voci ostatnym STEREO zosikom si este nechavam cas. Zatial nesklamal, az na to ovladanie hlasitost