Vhodný zesilovač
Vhodný zesilovač
Zdravím všechny, chtěl bych poradit s výběrem zesilovače a vhodných reproduktorů (nejlépe Tesla) ke gramofonu Tesla NC 470.
Re: Vhodný zesilovač
Zdar,
prosimtě nedělej z toho vědu - takhle jsem nějak zacinal - gramec Tesla - . Já si k tomu pořídil AZS 223, můžeš zkusit taky třeba, to je úplně jedno - nějaký bazar, vyzkoušet , hotovo. Jinak to nepujde
prosimtě nedělej z toho vědu - takhle jsem nějak zacinal - gramec Tesla - . Já si k tomu pořídil AZS 223, můžeš zkusit taky třeba, to je úplně jedno - nějaký bazar, vyzkoušet , hotovo. Jinak to nepujde
Možná by to chtělo trochu víc rozepsat? Proč zrovna Tesla a jaký je rozpočet? Hodláš u toho zůstat nebo chceš časem něco normálního?
Tesla AZS 222, 223 není špatná volba - pasuje i dizajnem, rozměrem
k tomu gramci. Bedýnky Elektronika RS334 (stavebnice nebo finál výrobek)
k tomu gramci. Bedýnky Elektronika RS334 (stavebnice nebo finál výrobek)
Repro Tesla ARS9204 si s AZSkou (nebo s Transiwattem 44) sednou dobře
Moc děkuji za rady, asi zkusím Transiwatt 44. Zrovna je nedaleko na prodej
Není to škoda, v dnešní době budovat takovou sestavu? Nebo to z nějakého důvodu musí být Tesla?
Mrkni třeba sem a poptej se. Je to až šílený, jaká kvalita se dá pořídit za rozumné peníze.
https://www.audioweb.cz/viewtopic.php?id=25198
Mrkni třeba sem a poptej se. Je to až šílený, jaká kvalita se dá pořídit za rozumné peníze.
https://www.audioweb.cz/viewtopic.php?id=25198
Pokud ten Transiwatt bude za 500 kč, tak proč ne.
Sežeň si někde v bazaru tuzexovej kus Toshiba SB M22 š 420mm si
nádherně sedne ke gramci NC470, jo přípojky PHONO jsou na
dva cinch kolíky ále, úprava kabeláže je snadná jak násobilka, tak.
nádherně sedne ke gramci NC470, jo přípojky PHONO jsou na
dva cinch kolíky ále, úprava kabeláže je snadná jak násobilka, tak.
Dobré odpoledne!
Mám podkrovní místnost o rozloze 50 m², kde plánuji instalovat domácí kino. Mám již 75palcovou televizi a nyní hledám reproduktory pro tento projekt. Prohlédl jsem si několik dostupných možností a rád bych věděl, která by byla nejvhodnější, aby poskytla plný rozsah zvuku a spolehlivý výkon. Jsem ochoten zvážit i jiné návrhy, pokud budou v rámci rozumného rozpočtu. Nejsem příliš náročný na kvalitu zvuku, takže je pro mě důležitá rovnováha mezi cenou a kvalitou.
Zde jsou možnosti, které zvažuji:
Přijímače:
ONKYO TX-NR696
Sony STR-DH790
Reproduktory:
JBL Stage A190/A125C/A130
Yamaha NS-555 + NS-333 + NS-C444
Heco Aurora 700 + 300 + Centre 30
Možná mi můžete něco říct. Díky
Mám podkrovní místnost o rozloze 50 m², kde plánuji instalovat domácí kino. Mám již 75palcovou televizi a nyní hledám reproduktory pro tento projekt. Prohlédl jsem si několik dostupných možností a rád bych věděl, která by byla nejvhodnější, aby poskytla plný rozsah zvuku a spolehlivý výkon. Jsem ochoten zvážit i jiné návrhy, pokud budou v rámci rozumného rozpočtu. Nejsem příliš náročný na kvalitu zvuku, takže je pro mě důležitá rovnováha mezi cenou a kvalitou.
Zde jsou možnosti, které zvažuji:
Přijímače:
ONKYO TX-NR696
Sony STR-DH790
Reproduktory:
JBL Stage A190/A125C/A130
Yamaha NS-555 + NS-333 + NS-C444
Heco Aurora 700 + 300 + Centre 30
Možná mi můžete něco říct. Díky
Zde je stanoven můj cíl