Jelikož mě zase trápí pocit z neuvyužité rezervy (možnosti) v sestavě (symetrika), tak tu hloubám, jak se uspokojit a "neposrat" to

. Zprvu jsem se chtěl zbavit i reprokabelů a koukal po kvalitních aktivech, ale pak jsem se při poslechu svých Tannoy znovu ujistil, že jejich projevu nemám co vytknout a že bych pravděpodobně splakal nad výdělkem. Takže teď hledám (zatím čistě teoreticky) kandidáty, kteří by nahradily moje MF Superchargery 550K. Mám je zapojené jako klasické výkonové zesilovače řízené předzesilovací částí CD zdroje. Určitě bych se nechtěl vracet k zesilovači, který má menší výkon než stávající železo. Líbí se mi, když se hudba "dere" ven na posluchače, takže bych raději preferoval zase o něco silnější "baterie" než mám. Kandidáty mám zatím 2 a oba od Musical Fidelity. Jestli máte něco dalšího, tak se prosím podělte (v částkách +/- do 250 tis prodejní ceny) Pozn. - Vůbec nepochybuju o tom, že mě ve finále napadne úplně jiná "kravina", jak "vylepšit" to co mi hraje doma výborně

a zároveň si přeju, aby to byla myšlenka o spokojenosti a zachování stávajícího systému
Musical Fidelity Supercharger 750K - 750W/8ohm + Musical Fidelity M8-700m - 700W/8ohm