To
sekal: Souhlasím s chaotickým a pro nás jaksi nelogickým označením jednotlivých modelů, takže to komplikuje trošku orientaci v těchto produktech..Nicméně podstatné je, a potvrzuje se to čím dál víc, že i Čína umí dělat kvalitní produkty, jenom to chce odhodit předsudky. A když se podíváme např. dovnitř zesilovačů, o kterých zde píšeme, tak snad v každém z nás při takovém pohledu musí převládat kladné emoce, protože jsou hezky zpracované a vzbuzují důvěru. Proto jsem se o nich zde i zmínil, protože jak je z nejrůznějších testů patrné, i tyto výrobky, mimojiné, zřejmě naplňují pořekadlo "za málo peněz, hodně muziky". A o to tu jde především. Ať už je to Xindak, nebo Shanling, nebo Vincent, nebo jiný. Ne každý má totiž na to, aby si kupoval produkty "věhlasných" a renomovaných značek, které jsi tu jmenoval, a je rovněž otázkou, zda několikanásobný rozdíl v ceně by odpovídal i zvukovému, resp. kvalitativnímu rozdílu mezi těmito výrobky. Řekl bych, že ne. A když už píšeme konkrétně o Xindaku, za sebe můžu říct, že např. to,co mám doma, opravdu potvrzuje bezezbytku to, co čteme ve výše uvedených recenzích: "Za málo peněz, hodně muziky". A při použití kvalitní filtrace a špičkové kabeláže je to skutečně HODNĚ MOC, to mi věř.. Výsledek spojení Xindaku s mými repro Usher Dancer Mini 1 je opravdu famózní
Sakriš, když to tak po sobě čtu, tak jsem si to pěkně pochválil