Advance Acoustic

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Advance Acoustic

Příspěvek od bh69 »

http://audio.com.pl/testy/stereo/wzmacn ... stic-x-i90

Obrázek

2. harmonicka -55db, dalsi kolem -70dB ? to je dost bida ...

jurajc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jurajc »

ahoj a hlavne všetko naj v roku 2016 ;)
...viete poradiť, nie som pc frajer...chcem pocuvať hudbu z pc na X-preamp + X-160...
...doteraz som mal NAD-a a na tom som to vedel pušťať z Foobar-u 2000...
..mam takisto už win10 a XMOS mi zatiaľ nepomaha, windows moj "X-preamp" nevidí....
tak ak viete ...pekny večer

vonvichousch
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vonvichousch »

jurajc píše:ahoj a hlavne všetko naj v roku 2016 ;)
...viete poradiť, nie som pc frajer...chcem pocuvať hudbu z pc na X-preamp + X-160...
...doteraz som mal NAD-a a na tom som to vedel pušťať z Foobar-u 2000...
..mam takisto už win10 a XMOS mi zatiaľ nepomaha, windows moj "X-preamp" nevidí....
tak ak viete ...pekny večer
Mám sice jen X-i60, ale ten dac z USB je tam myslím stejný. Sice ten vstup používám jen když z tabletu poslouchám spotify, ale zkusil jsem to i na Win10 a normálně ho detekují jako USB audio CODEC, foobar funguje.

jurajc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jurajc »

ahoj, vdaka za reakciu...som laik v pc programoch a nastaveniach, takže mi to trochu dlhšie trvalo ;) už to funguje vo Foobar2000....

jurajc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jurajc »

ahoj chlapi!!! poradte!!!
mam taký problem, po mesiaci počuvania preamp-X + koncak XA160 mi strašne kope hocikedy basak, mam to prepojene s optikou od satelitu dreambox dm7080hd (nahravky Flac, filmy na HDD) plus normalne vysilanie - HBO, pesničky a rádio...je to spojené aj s notebookom cez USB2 - foobar2000 (radia a flac nahravky).
všimol som si , že to robí len pri spojeni so satelitom!...davam to reklamovať ale už som sa dopočul, že sa to vraj niekomu cez sviatky stalo...
Môžem tejto značke veriť, práve pre tento problém - prepojenie cez optiku a satelitom, keďže nie som prvý prípad a "veriť" reklamácií??!!!
..ináč satelit má len hdmi a opticky vystup ...

Odpovědět