Benz micro

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
Disorder
Kontaktovat uživatele:

Benz micro

Příspěvek od Disorder »

Benz micro silver

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Benz micro

Příspěvek od efičák »

Máme tu uživatel, ochotného se podělit s svou přenoskou a zkušeností.
Děkuji. *thumbs up*

Disorder mi poslal foto Silverky od Benze.

Obrázek

Těší mě odvaha a hlavně spokojenost s výsledkem dosaženým příjemně levnou ale kvalitní MC HO přenoskou od švýcarů.

Výroba u těchto základních modelů je asi svěřena nějakému velkému japonskému výrobci.
Provedení mi připomíná .. Audiotechnica ?
Třeba by to uměli i v Nagaoka, nevím.

MC HO pro úplně všechny MM přenoskové předzesilovače (MM Phono).

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Ručně po "švýcarsku" dělané Benz Micro Glider mají dva kamarádi kteří mě poctili pozváním.

Fotografie z gramofonu Pro-Ject RPM9.2 uvádí Glider s lehčím ramínkem EVO9cc, jemuž myslím sluší.
Nejvýraznějším charakterem Benzek je pro mne osobně dokonalost detailů a čím výše jdeme v modelech, dostává se též dynamiky té komplexní.

Obrázek

Druhý majitel Benzky používá výborné phono RCM a Rameno Ortofon 212S na Pro-Ject Xtencion po domácí úpravě zvonícího hliníkového talíře. :-)

Výsledek mě zaskočil excelentním podáním všeho, co považuju za přednost analogu, navíc s totálně potlačeným šumem a hlukem z drážky.
Pocit vnímání hudby byl tak bohatý, že to nezkušené ucho až zaskočilo.

Slovy Josefa II.: "příliš mnoho tónů".
Přechod na kvalitní CDP Teac Esoteric byl jak nerad přiznávám, zemí důvěrně známou a tudíž snadno přijatelnou.
Analog je skládankou o tolika neznámých...

Disorder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disorder »

Jsem rád, že můj pocit dobré volby nemá subjektivní charakter. Ovšem musím se přiznat, že nejsem autorem této sestavy, neboť takhle postavený gramo jsem již koupil. Ale, bohužel, nejsem schopen se svým zesilovačem využit veškerých požitků nabízených touto sestavou. Na vzdory tomu si desky pouštím moc rád (hlavně když přítelkyně není doma).

Odpovědět