C.E.C.

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

C.E.C.

Příspěvek od lechos »

Koukám že tu značka Consumer Electronics Control (C.E.C.) není dosud zastoupena.
Společnost má skutečně dlouhou tradici. Současná produkce zahrnuje množství high-endových produktů, které ji proslavily v celém světě a pomohly vybudovat její solidní pověst na poli špičkové audio techniky - od referenčních řemínkových CD transportů a CD přehrávačů přes řadu zesilovačů a D/A převodníků k dalším neméně sofistikovaným přístrojům.
Za pozornost stoji, dodávala jako OEM producent i značkám Grundig, Marantz, Sony, Alpine, Kenwood, Sharp a dalším, jeden čas obchodní divize Sanyo.
Přílohy
CEC.jpg

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Re: C.E.C.

Příspěvek od Bazi 36 »

Tak máš v tom trochu hokej - "consumer electronics control" (CEC) je společné ovládání přístrojů přes rozhraní ARC - CEC.
Ta firma, kterou's měl na mysli, je China electronics corporation.

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

Tak i ja potrebuju za uši, číňani sice elektroniku vyrábí a existujou, ale tys mel na mysli japonce. To s tím hdmi - cec a tedy spatnym názvem pochopitelně platí. Společnost se ve skutečnosti volá Central electric corporation.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

tomáš fuk ale za upozornění děkuji

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Nevím proč, ale tahle firma je mi velice sympatická a jeden čas jsem jí měl v hledáčku pro svůj zdroj hudby. Možná je to tím řemínkem, který mi připomíná staré vinylové časy.

progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od progsociety »

Mne osobne bol remienkový transport neodporúčaný kvôli nepresnostiam. Tak som sa toho nápadu vzdal.

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

lechos na začátku vlákna píše, cituji:
„Koukám, že tu značka C.E.C. není dosud zastoupena.”
No já jsem jiného...pokračování ve vlákně o patro výš

Odpovědět