Cambridge Audio

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Cambridge Audio

Příspěvek od FS »

No teraz pozerám, že Innuos je transport s USB a ethernet rozhraním, nahrádzajúcim PC. Vyzerá pekne, ale 2299 eurová cena (s 1TB uloziskom) je aj vzhľadom k aktuálnej inflácii už trochu cez čiaru...
V říjnu 2021 jsem skládal PC (v tomto inzerátu je výpis součástek ) - 24000 CZK.
Při prodeji jsme se zájemci porovnávali, měnili konfiguraci .. zcela zásadním bylo použití lineárního zdroje HDPLEX300 - 17000 CZK. JCAT USB Karta 11000 CZK.
K tomu nějaký ten terabytový disk.... celkem nějakých 55000 CZK jen za součástky.
Další posun pak SW - v našem případě Euphony.. a jsme přes cenovku 60000 CZK.

Připusťme, že by v ryzím audio PC nemusel být tak výkonný procesor - tak ubereme 5000 CZK.

Pokud Innuos poslouží minimálně stejně tak dobře jako mé audio PC, tak je cenovka 2300 EUR = 57000 CZK "za hubičku".

progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od progsociety »

Sorry, ale ako náhradu PC odporúčam Aune X5s, Topping M50 alebo SMSL SD-9. Všetko kusy pod 400 eur. Mám slabosť pre všetko, čo sa dá označiť ako "Lossless SD card player/transport", má to displej, nevyžaduje zapínanie monitoru a PC, ovláda sa diaľkovo, atď. Gapless tam nie je, takže na druhej strane chápem nadšencov do skladania Audio PC alebo Raspberry...

zita.ondrej@gmail.com
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od zita.ondrej@gmail.com »

@FS Jestli poslouží stejně dobře jako tvé audio PC neumím posoudit. Ale hraje prostě skvěle, jsem spokojený. A uvnitř je prý tohle plus CD/DVD slot 8-) :

⦿ New Custom Motherboard with reduced EMI
⦿ Dual Ethernet Ports for LAN and Streamer with dedicated isolation transformers
⦿ Dual-Linear Power Supply with ultra-low noise regulators and Nichicon MUSE Capacitors
⦿ 8GB RAM with 4GB In-Memory playback
⦿ Asymmetrical isolation feet inspired by the ZENith SE
⦿ Ultra-low Noise USB Audio Output
⦿ Medical-Grade Mains Filter
⦿ New Generation Quad-core Intel CPU

Odpovědět