Jeden z nejlepších zesilovačů co jsem slyšel. Excelentní podání analogového zvuku. Moje Béwéčka hrály jako nikdy.

No odkaz na web Luxman je tam taky a já nejsem výrobce ani prodejce jen uživatel. Výrobce nemá žádné stánky protože je to malá firmička tak jak by ses asi o produktu dozvěděl víc. Nejsou na trhu jen velké značky které těm malým někdy nesahají ani po kotníky. Tak je myslím dobré upozornit na ty malé, ale možná o to kvalitnější a navíc české. No asi se tato diskuze zvrtla někam jinam než měla. Kdyby to byl odkaz na konkrétní produkt třeba Sony tak by jsi asi mlčel.lidumil píše:No odkaz na web snad hovoří za vše, ne? Včetně kontaktu na Tebe.
Je to kooperace třech lidí, kteří se dlouhodobě zabývají highend elektronikou. Těchto zesilovačů byly vyrobeny dva kusy víceméně na zakázku a jeden z nich mám doma. Už mi rukama prošlo pár zesilovačů je pravda že většina byly klasické a ne elektronkové, ale z tohoto jsem po zvukové stránce opravdu nadšený krásně si sedl i s mýma repro což je u těchto zesilovačů celkem důležité. Dál to tady nebudu vychvalovat bylo by to jak už tady napsal lidumil, že "každá liška si chválí svůj ocas" jen slova a slova. Nejdůležitější je poslech. Nevím odkud jsi, ale pokud by jsi měl zájem tak by asi nebyl problém si ten můj kus poslechnout. Rád si vyslechnu názor na zvuk jiného hifisty. Když tak napiš na email.tujatuja píše:Nějaké bližší údaje o výrobci by nebyly?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host