Dovolim si troska oprasit tuto temu.
Od vcera som sa stal majitelom EC2. Zatial som sa este stale neodtrhol od pocuvanie. Pre mna to je po dlhej dobe znovu jeden zo zosikov ktore mi lahodi uchu(i oku)
Nemam zostavu aby som tu posudzoval ci je to to najlepsie na svete a takpodobne. Snad dost vystizne bude ak napisem, ze po zapojeni EC2 vyradila moj oblubeny primare I30. A to som ho len pred kratkym casom zakupil na potretie.
Nevravim ze je lepsia, ale jednoducho hra tak ze hudba ma viac puta svojim obsahom, nez u tej I30. Tam som si nemohol pomoct, ustavicne som sa zameriaval na vselijake detaili, skumal co je spravne a co nie.... a tak dookola.
V mojej biednej zostave je po dlhsej dobe s EC2 aj kus radosti, a novej chute na pocuvanie.
Do podrobnejsieho hodnotenia sa nepustim. Hram z LX52 BD pioneer, na AP yara classic2. Ja som spokojny, nadmieru.
Co je zaujmave, ze napriek niektorym vyjadreniam ze EC su citlive na pripojene komponenty, mne sa prave EC2 javi ako milosrdna, dokonca aj k takym zatratencom ako MP3. To som napriklad s I30 nedokazal pocuvat ani minutu.
Dalsia vec: podla mna hra viac zemito, rozhodne viac ako I30. Pri i30 to malo stavu az ked som doladil SW AP terra. S EC2 som to nachvilu skusal, mozno som to este nedoladil, ale SW mi vobec nechyba teraz.
U mna si zatial EC ziskalo velke +