JBL

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Teti
Kontaktovat uživatele:

JBL

Příspěvek od Teti »

divim se, ze zde neni jeste zastoupen legendarni vyrobce reproduktoru JBL,
zajimavosti budez aukce, ktera ma 7 hodin do konce a 19,320 USD na ni http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... ink:top:en O joj JBL Paragon

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Re: JBL

Příspěvek od Ramones »

*thumbs up*

vintage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vintage »

33 379 Dolarů *2thumbsup* JBL *bravo*

Tyhle bedny bych někdy hrozně rád slyšel, ale jsem si jist, že v ČR nebudou ani jedny...

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

Vintage JBL video
http://youtu.be/WXiwxir9xRk

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

JBL BOOMBOX
Lidičky, jestli přemýšlíte o něčem takovém a máte alespoň nějakou náhradu ve formě staršího zesilovače a páru starších beden, která snese trochu volume doprava, tak to nekupujte. Byl jsem teď na oslavě kulatin v jedné hospodě a tohle tam dělalo zábavu. Zkoušel jsem s tím všechno možné, ale i po spoustě vína, panáků a dalšího dopingu to furt jen řvalo a tahalo za uši. Obyčejná stará sestava nenadělá takovou paseku jako tohle *headbang* . Byl jsem z toho tak nešťastnej, že to ode mne nakonec schytal i oslavenec.
JBL.PNG

marvinnrv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marvinnrv »

Takovou věc si nebude nidko kupovat na kvalitní stereo polesch. Je to primárně myšleno jako přenosné zařízení a na to, jak je to velké to hraje velice dobře. Slyšel jsem jak tenhle velkej Boombox, tak vlastním sám verzi Extreme2 a kolem sebe mám pár lidí kteří mají Charger2 a menší. Tenhle velkej Boombox už je cenově dost mastnej, ale Extreme je z druhé ruky na tom dobře s poměrem cena/výkon. Využívám hlavně v létě na dovče ve stanu, při grilovačkách, sportu a všude tam kde je žádáno na pozadí trochu hudby. Člověk čapne do ruky a jde. Zesík a dva sloupy se nosí o poznání hůř ...

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Já právě používám na každou akci nějakou hudbu - dle velikosti akce mám adekvátní sestavu. Všechno staré přes 20 let. Přemýšlel jsem to zmodernizovat něčím podobným. Naštěstí jsem byl svědkem takovéto akce. Dokud se lidi nezmastili na maděru, tak je to v podstatě rušilo. To se u klasického sterea (i venkovního) nestane (když to pouštěč neposere). Jako doplněk pozadí je to jenom hukot, který hučí do rozhovoru a když se to osolí tak to rve uši. To si radši zase sbalím malou sestavu do tašky, větší do větší tašky a velkou do kufru do kombíka. To mi za ten normální poslech stojí a holt se s tím budu muset nadále tahat.

marvinnrv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marvinnrv »

S tím absolutně nemohu souhlasit, že by to rušilo, dělalo jen hukot a při osolení dokonce rvalo uši. To samozřejmě neznamená že ti to musí sednout... Mě to na uvedenou velikost a zamýšlené použití přijde dost fajn (mluvím teď o Extreme2). V cenové relaci to přehraje klidně i soupeře BOSE.

Už se vidím, jak jedu na 14denní dovolenou pod stan a táhnu sebou mini HiFI system :-)

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

Zrejme nekdo zapomina na to,ze byl taky mladej. Tehdá jsme si muziku venku pousteli z mono kazeťáku maďarské výroby na baterky a jakou to udelalo atmosféru. Dnesni mladez je s takovýmto aktivem kvalitou mnohem dál a vysokým prodejům se vubec nedivím.

Kocmeister
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Kocmeister »

To jo, zrovna v sobotu jsem na výletě potkal nějaký puberťáky na kolečkovejch bruslích, který si pouštěli, dle vzhledu, asi nejlevnější tu malou plechovku od JBL. Docela klobouček před tim jak tak malá věc hrála, a to i basy. Takhle teda v 90.letech ty obyčejný kazeťáky na buřtový baterky nehrály. Samozřejmě to není hifi, ale to ani nikdo nečeká.
kabelguru.cz

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

To jsme trochu odbočili od záměru tématu, ale budiž. Mám JBL v oblibě, ale jako velkobedny na doma nebo ozvučení do sálu (zejména s "Crownem" ).
Na přenos do zahrady nebo batohu mám Denon Envaya DSB 150 - krásně vyrovnaný zvuk v dané kategorii.

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Taky jsem si užíval s kazeťákem na čundru a třeba i doma kde nás tam bylo max 5. A možná někde venku se to dá, ale tohle (prase tomu tady říkají) mělo ozvučit hospodu kde se bavilo asi 40 lidí. To fakt nešlo. Tenkrát se hospoda ozvučovala klasickým aparátem a ten jen tak někdo neměl a kazeťák na to nestačil.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Já mám Charge 2, na takové to venkovní poslouchání při grilovačce někde na horách/chalupě/u rybníka/moře bohatě stačí. Není to High-End ale nehraje to tak úplně špatně.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Tady je recenze Charge 3 ;-) :-D : Na ozvuceni party pro 40 lidi jsou tyhle prenosny systemky nesmysl, Na pouziti viz lidumil je to prijemna skladna vec.

marvinnrv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marvinnrv »

Já s mím Xtreme ozvučuju letní gilovačky o 10-15lidech a ačkoliv se stále jedná rozměrově o přenosné zařízení, tak je reprodukce dostačující i na větší mžnožství promile.
Obrázek

Boombox myslím v pohodě těch 20lidí zvládne.
Obrázek

No a na 40lidí bych použil už asi novej Partybox
Obrázek

Odpovědět