Kenwood
Kenwood
Když jsem viděl, že se tu objevila AIWA, tak jsem si tak nějak vzpomněl na moje studium údajů o špičkových Kenwoodech na thevintageknog. Dneska už firma přežila víceméně jen v autorádiích. Slyšel jste někdo někdo některý z těch jejich lepších dělených zesíků, které jsou na těch stránkách zmíněné? Případně nějaké zkušenosti s D.R.I.V.E. nebo jeho verzí II.?
Re: Kenwood
Na stránkách Procar jsem objevil přístroje Kenwood i z dalších oblastí. Můžete se podívat sami.
Jak jsem u Kenwoodu nechápavě hleděl na symetriku na zdvojených cinch konektorech, tak to mám na svém zesíku od Audio Research taky.
Jak jsem u Kenwoodu nechápavě hleděl na symetriku na zdvojených cinch konektorech, tak to mám na svém zesíku od Audio Research taky.
jen na okraj: v souvislosti s Kenwoodem mě včera zaujala poznámka pod čarou na téhle stránce http://www.thevintageknob.org/ACCUPHASE ... -main.html
Zajímavé věci píší na vintageknob. Dík, nevšiml jsem si.
Legendární Kenwood top model CD přehrávače je na scéně a to dokonce u nás!
Prodám cd přehrávač KENWOOD L-D1 gold,super stav,super zvuk,manuál,servisní manuál,d.o.,20kg,nová náhradní optika-originál kenwood,cena:30.000kč,dohoda,tel.739273163
Kdo neví o co jde, ať si najde obrázky na google nebo vintageknob.org.
Prodám cd přehrávač KENWOOD L-D1 gold,super stav,super zvuk,manuál,servisní manuál,d.o.,20kg,nová náhradní optika-originál kenwood,cena:30.000kč,dohoda,tel.739273163
Kdo neví o co jde, ať si najde obrázky na google nebo vintageknob.org.
koukal jsem ve volné chvíli po vintage kouscích a narzail na Kenwood L-08M - zná někdo, nějaká zkušenost nebo názor?
Skús sa informovať tu http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... %91fokkal/
díky - kousek jsem se posunul
Budu dál pátrat..
Kenwood KR-5400
Tak jsem si pořídil tohohle macka. Na základě recenzí na zahraničních forech a když se objevil
za celkem výhodnou cenu jsem neváhal a zakoupil. Českou poštou to naštěstí přežil.
Zvukově mi vyhovuje. Hraje detailně a má dynamický teplejší projev.
Jelikož je mu 47 let tak jsem mu dal pro jistotu všechny nové kondenzátory Nichikon audio.
Nutno říct, že většina kondíků byla po těch letech dobrá. Celkově na ten věk je skoro jak nový.
Tuner chytá kvalitně i bez antény!! Prostě dřív to ještě nešidily a po těch letech vše šlape jak má.
A zvuk je prostě parádní. Vintage audio forever
za celkem výhodnou cenu jsem neváhal a zakoupil. Českou poštou to naštěstí přežil.
Zvukově mi vyhovuje. Hraje detailně a má dynamický teplejší projev.
Jelikož je mu 47 let tak jsem mu dal pro jistotu všechny nové kondenzátory Nichikon audio.
Nutno říct, že většina kondíků byla po těch letech dobrá. Celkově na ten věk je skoro jak nový.
Tuner chytá kvalitně i bez antény!! Prostě dřív to ještě nešidily a po těch letech vše šlape jak má.
A zvuk je prostě parádní. Vintage audio forever
A až se přejde na digitál, tak budeš mít hezký zesilovač 
Však já ho používám jen jako zesilovač. Tuner tam je jako +. Mám do něj zapojený streamer a jedu Tidal a Spotify : )
Téměř 50 letý zesík dostal moderní technologie. Dokonce hlasitost ovládám přes telefon. Nepotřebuji tak ani dálkové ovládání.
Vše ovládnu z telefonu nebo počítače.
Téměř 50 letý zesík dostal moderní technologie. Dokonce hlasitost ovládám přes telefon. Nepotřebuji tak ani dálkové ovládání.
Vše ovládnu z telefonu nebo počítače.
Naposledy upravil(a) Lemon dne 24 říj 2021 21:06, celkem upraveno 1 x.
To to má fakt tak pěknej konec? Není někde schema?
Ok. Mám.
Ok. Mám.
No hele já mám rád výhodný věci co mají dobrý poměr mezi cenou a kvalitou. Hraje to líp než nový zesilovač za 20 tisíc. Dobře to vypadá a vyšlo mě to i s kondikama na 6000 Kč. Shéma je zde:
https://uloz.to/file/mYMetYbnnBL5/hfe-k ... x4MJWwLD==
https://uloz.to/file/mYMetYbnnBL5/hfe-k ... x4MJWwLD==
Ty vazební elyty si nechal elyty nebo dal foliové?
Foliové a u 100 uF Bi-Polar Nichikon Muse