Tak já mám moje 704 už 15 let. Poslední rok mě začalo akutně trápit, jak strašně hrajou.
Ono to z mého dnešního pohledu nebyl po zvukové stránce zase takový šlágr ani tenkrát, ale čas vykonal své.
Rozhlížím se po něčem novém, protože se za těch 15 let výrazně změnili moje představy, ale zároveň bych je chtěl dát dokupy.
Koukal jsem na vyhybky a je tam Kozouschem zmíněný Tesla elektrolyt, jenže on tu od roku 2011 nebyl, takže mi přišlo zbytečné mu psát SZ.
Nemáte někdo zkušenost s jejich náhradou za nějaké slušné? Nemám představu jaké koupit a cítím, že jít do GM nebude dobrá cesta.
Pokud chci, aby to hrálo tak, že mě to sice nebaví, ale nemám chuť do toho jít kopnout, musím dát basy na minimum a výšky na max.
Je tam ta Tesla 10mfd 50V= potom asi bipol 100mfd 50V Np85°C a nejmenší třetí je taky asi bipolární 4mfd 50V Np85°C
Mission
Re: Mission
Velmi dobré jsou kondenzátory řady MKP a MKT.Kontakt na výrobce:
Elektronické součástky CZ, a.s.
Syllabova 2980/37A
703 00 Ostrava - Vítkovice
Tel: 595 781 623
Fax: 595 781 612
E-mail: eso@es-ostrava.cz
Elektronické součástky CZ, a.s.
Syllabova 2980/37A
703 00 Ostrava - Vítkovice
Tel: 595 781 623
Fax: 595 781 612
E-mail: eso@es-ostrava.cz
Díky, zkusím jim napsat.
Na tvé bedny bohatě stačí i ty zmíněné MKP nebo MKT,pro náročnější výhybky dělají i lepší,je to řada KPSn 300

Ok, prostuduju ty MKP a MKT.
Myslím taky, že to bude stačit. Ona ta vyhybka tam nemá žádné zázraky, ale hlavně pořád není jisté jestli nemám třeba fakt od špiček utahaný výškáče.
Myslím taky, že to bude stačit. Ona ta vyhybka tam nemá žádné zázraky, ale hlavně pořád není jisté jestli nemám třeba fakt od špiček utahaný výškáče.
Zdravím, mám dvoje M 53 a hrají super