Mourdant-Short
Mourdant-Short
Tyto reprosoustavy anglického výrobce,mají mírně kovovější zvuk díky výškám z titanu,středobas má membránu potaženou tenkou vrstvou kovu. Jsem jejich majitelem konkrétně modelu 902i Firma dává do všechno modelů bi-wire terminály. Poctivé provedení za dané peníze. Myslím na start dobré rerpro. Jsem spokojený akorát chtějí trošku údernější zesilovač. Má je zde ještě někdo?
Re: Mourdant-Short
Mám téměř neustále k poslechu u kamaráda MS912, jejich nejpovedenější regály. Jo, jsou dobrý, hodně universální, ale v žádném spektru nevynikají, plně se stotožňuji s Dittmannovým hodnocením v testu pět statečných. Bohužel nestíhají bravurně basové kmitočty při excelentních zesilovačích, trochu se s nimi potýkají. Zdá se mi to mírně zkreslené. Nemají na to no. Ale to v této cenové kategorii asi žádné. Momentálně jsou krmeny DENONEM 3805 a je to v pohodě, Thule PA350 set je ale vypráskal tak, že už na to neměly. To XAVIANY 185 držely mnohem lépe. Provedení není co vytknout.
(avant 902i) Výborné repro.S kvalitním zesilovačem a kabely hrají opravdu dobře.Takhle rychlé basy jsou v této kategorii dost nadstandartní a prostor využívají,co mohou.
V jednom štúdiu som som počúval regálovky Mezzo 2 a nijak zvlášť ma to neoslovilo. Také nemastné neslané. Pre porovnanie som si dal pustiť BW 685 a to sa mi už zdalo o chlp lepšie. Na záver som ešte krátku chvílu počúval aj stĺpy Mezzo 6, ale charakter zvuku bol ten istý ako pri tých regáloch, akurát tam bolo viacej basu. Možno v iných akustických podmienkach by to mohlo byť lepšie, ale zatial ma táto značka nenadchla. Ešte doplním že to bolo kŕmené nejakou stereo zostavou od rotelu.
Sloupy Avant 908i des bes. Myslim si, ze v teto kategorii existuji lepsi budky. Ostatni jsem neslysel, tak nemuzu hodnotit.
Jejich regálovky jsem měl a hrály hodně dobře a ve své hodně levné kategorii až výborně ostatní výrobky této značky bych nebral tam už poměr cena/výkon není tak skvělý a hlavně se tato firma orientuje na "levnější" věci.
Jistě si najde své zákazníky a pro začínající hifisty je to více než dobrá volba. Hifi je jen o pěnězích ale který koníček není že?
Zdraví Michal
Jistě si najde své zákazníky a pro začínající hifisty je to více než dobrá volba. Hifi je jen o pěnězích ale který koníček není že?
Zdraví Michal
Mezzo 6 ----------- v danej cene nieee!