SROLL

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: SROLL

Příspěvek od Jiri »

BVa
Přeji Vám hodně dlouhodobě spokojených zákazníků s "najvyšším nárokom na vernú reprodukciu".
Jsem zvědavý jak se budete vyjadřovat až GredAudio začnou nabízet i int. zesilovač.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Jiri píše:
30 dub 2018 08:16
Terahera
Výborně, tak pokud máš reálně zkušenosti s poslechem Sroll zesilovače a DACu a podle toho co tu píšeš tak tě tento čistý zvuk neoslovil. Můžeš třeba napsat co ti vadilo a proč upřednostňuješ svoji sestavu?
Já jsem měl nedávno možnost slyšet DAC od MSB (300tis Kč) vedle mého Epos mk2 a hned bych ten MSB bral všema deseti. Říkal jsem o tom i L.Šrollovi a on začal už přemýšlet jak Epos mk2 ještě posunout.
Na Sroll komponentech mi nevadilo nic,nikde nic takového nepíšu ;) Mám prostě rád jiný charakter zvuku,Sroll je na mě hodně analytický,přesný.Jak už jsem někde psal,mám radši přibarvenější zvuk,který u poslechu vyvolává emoce a nevadí mi drobné zkreslení ;)

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

Terahera
Jasně, rozumím ti. Jedno období jsem to měl také takto podobně a věřím, že pokud bych dál nehledal a nezkoušel tak bych byl spokojený dodnes.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Jsem zvědavý jak se budete vyjadřovat až GredAudio začnou nabízet i int. zesilovač.
Ak bude objektívne lepší a za +- rovnakú cenu, tak "smeknem" a poviem si, že je načase skončiť , aj tak už 4 roky "nadsluhujem". :) . Nemám problém pochváliť niečo, čo je skutočne dobré, napr. toto, ale nikdy nie niečo takéto, 6x drahšie a asi 100x horšie. A sú aj výraznejšie príklady, pritom nadšené ódy pri posluchu.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Jiri píše:
30 dub 2018 10:48
kychtax píše:
30 dub 2018 10:10
Troufnu si na dalku rict, ze yggy je mozna lepsi DAC nez epos. Epos hraje vic "digitalne". Yggy mekceji a hudebneji. Ale samozrejme kazdemu chutna predevsim to jeho :lol:
Jaká je vypovídací hodnota takového příspěvku? Vem ten yggy a zajdi k Sonofstar a budete vědět jak to je a můžeš sem dát hodnotný příspěvek.
Neni duvod, proc to zkouset. Ani nemam duvod hajit jeden nebo druhy. jen, ze jsem je oba "potkal cestou", tak se ozyvam. Osobne bych si epose neporidil, myslim si ze jde o slabsi clanek Srollovy sestavy. Ale klidne se muzu plest.
Naposledy upravil(a) kychtax dne 30 dub 2018 16:25, celkem upraveno 1 x.

lubos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubos »

Jiri ten nový integráč od GredAudio zaujíma i mňa, ale to bude prístroj podstatne drahší ako to čo vyrába BVA. Mám už nejaké info, ale to bude skôr konkurencia Sroll Rhythm.

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

kychtax píše:
30 dub 2018 16:20
Jiri píše:
30 dub 2018 10:48
kychtax píše:
30 dub 2018 10:10
Troufnu si na dalku rict, ze yggy je mozna lepsi DAC nez epos. Epos hraje vic "digitalne". Yggy mekceji a hudebneji. Ale samozrejme kazdemu chutna predevsim to jeho :lol:
Jaká je vypovídací hodnota takového příspěvku? Vem ten yggy a zajdi k Sonofstar a budete vědět jak to je a můžeš sem dát hodnotný příspěvek.
Neni duvod, proc to zkouset. Ani nemam duvod hajit jeden nebo druhy. jen, ze jsem je oba "potkal cestou", tak se ozyvam. Osobne bych si epose neporidil, myslim si ze jde o slabsi clanek Srollovy sestavy. Ale klidne se muzu plest.
A jaky mas DAC, jestli se mohu zeptat?

lubos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubos »

Predpokladám, že kychtax ma dac RME ADI-2.

recenze/rme-adi-2-dac-t18616.html

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Aby to nebylo zle pochopeno, DAC je to dobry, ale nemyslim si, ze dosahuje urovne zesilovace Rhythm, ktery, si myslim, prevysuje vsechno, co Sroll zatim vytvoril. Alespon v mem subj.vnimani. Uz to, ze ho Sroll nemodifikuje, na neco ukazuje..

Odar

Příspěvek od Odar »

Skor to ukazuje cosi o tvojom zmyslani a vnimani reality.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Co

slimy

Příspěvek od slimy »

Vykašlete se na to!

Po kolikáté už to samé vyústění tohohle vlákna???

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Myslim si. Sroll vetsinou neupravuje veci, ktere poklada za vyhovujici. Coz je myslim priklad Rhythmu (a mozna i nove kabelaze). Zbytek uz jednou nebo vicekrat modifikoval. Tzn. naopak pracuje na castech, kde citi nebo vnima nedostatky sveho retezce. Nema zadnou strategii, protoze vyvoj probiha priblizne timto zpusobem. Pak to zvenku vypada, ze preskakuje z veci na vec. Ale on zna sve kompomenty, vnima jejich nedostatky a prubezne je napravuje. Pritom pracuje na vecech novych, ktere mu vyvoj prubezne zeslozituji a pridavaji dalsi cykly.
To jsem dosud vypozoroval. Mozna spravne, mozna mylne.

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od sonofstars »

To jsi vypozoroval spravne. Tak to i on sam popsal.
Epos nahradil nedokonaly prevodnik v Lyricu. Vypadalo to jako temer hotove, ale behem vyvoje dalsich komponentu se musel u nekterych svych postupu upravit.
Proto Lyric 2 diky poznatkum pri stavbe Rhythm. Nasledne i Epos 2. Mozna bude Epos 3 nebo jako u zesilovacu novy kousek do rodiny.
At je to tak nebo tak. Me se to libi.
Hifi stejne pujde dal jako inovace u aut.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

I sroll bimotore mkII se jiz montuje. Jako následek vývoje lyric mkII
2 x 650 w/8 se zvukem rhythmu... To bude mazec.

Odpovědět