Topping

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Horal
Kontaktovat uživatele:

Re: Topping

Příspěvek od Horal »

Také jsem si chtěl jen testnout jak jim ty krabičky hrají a u nás nebyly skladem.Tak jsem obědnal na/// HIFIGO /// levný E30 a čekal co bude.
A výsledek se brzy dostavil !!!! Po opravdu komplikovaném celním odbavení a zaplacení cla 830 kč došla použitá nefunkční krabička E30 která nereagovala na nic .
Převodník došel bez nálepky na displeiy a plně nefunkční!! Takže se opravdu soudruzi v na HIFIGO ukázali.
Při informaci o zboží opravdu vzorně z obchodu komunikovali.A jakmile jsem jim napsal jak jsem zboží převzal hned z jejich strany komunikace ukončena.
Rozhodně doporučuji nakoupit Toping přez nějaký náš obchod.
Nakonec když to spočítám ta sranda vyšla na 4330,- a jediný užitek z toho měla ta krabička co se proletěla letadlem,autama a hráli si s ní celníci :lol:

A já se jen už těším až mi dorazí z upgrade na MK3 můj starý dobrý Český CASEA LYNX !!!

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Toppingy prodávají také na audiophonics,máš to ze zárukou,ale také s poštovným :mrgreen:
https://www.audiophonics.fr/en/dac-with ... 4486.html
Na Hifigo jsem kupoval dvakrát(např převodník gustard X16 asi za 11 tisíc),nikdy jsem neplatil DPH a clo,vždy to na letišti převzalo PPL
a dovezlo až domů (to taky na svých stránkách hifigo inzeruje) *2thumbsup*

Horal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horal »

Tak to bych taky raději,aby mi to bez cla a funkční dovezla PPL,ale dojel nefunkční proclený zmetek🤮🤮
Ono je to celé asi o štěstí a to já neměl.
Všem přeji aby to dovezla PPL bez cla a funkční.

Horal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horal »

Musím se omluvit HIFIGO!!
Skutečně se po delší odmlce ozvali a začali řešit můj zmetkový převodník co poslali.
Rozumná domluva dopadla a dorazil funkční nový Topping E30 .
A nyní ke zvuku. Připojil jsem k němu baterii a slušné RCA kabely Oyaide FTVS-910 Pure Silver jde to do předzesu a konce Primare a repro Atc.
Kupoval jsem to pouze ze zvědavosti a k TV a staršímu cd přehrávači do dětského pokoje,tam je to na základní sestavu .
Musím velmi pochválit funkčnost .Žádné lupance a soubory v DSD zvládá v pohodě. Zvukově je to velmi slušné a má příjemný analogový zvuk co se dá poslouchat dlouho bez nasrání.
Určitě nešlape na paty drahým a lepším převodníkům,ale to se od tohoto levného drobka nečeká.
Po tom jak slušně hraje tento levný převodník bych časem určitě testnul jejich lepší dac a to klidně TOPPING D90 .

Limited
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Limited »

Hraju dva měsíce přes D70S, při poslechu mě nic nesejří, dá se posluchat libovolně dlouho. Používám ho na spotify přes bluetooth, na mobilu mám BT5 a převodník ukazuje 96Khz. (u ipadu jen 48khz) Testnul jsem to i přes usb z notebooku app. Footbar 2000, zvuk je o něco detailnější a přesnější. Scéna jde do stran, až ke zdi (záleží na nahrávce např. Amused to Death). Dobré je i rozlišení basových tónů, zvukově nejlepší jsou akustické kytary a perkusy. Provedení je za tu cenu velmi dobré. Dá se použít jako předzesilovač, zvuk se mi zdál ještě jasnější (může to být i rozdílem předzesilovače v integráči, tem mohu vypnout a použít jej jen jako koncák). Dálkové ovládání má malý dosah a je to slabší část produktu. Změny nastavení filtru jsou jemně slyšitelné.
odkaz na recenzi: https://soundnews.net/sources/dacs/topp ... g-the-bar/
Prostý pobíječ parazitních kmitočtů se stává Hifistou v okamžiku kdy vyladí svou soustavu tak, že při poslechu skladby Hůl ve slunečních hodinách, slyší tyto hodiny tikat.

progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od progsociety »

Čisto len pre zaujímavosť, aby si počul tikanie slnečných hodín, si zostavu vyladil Toppingom D70s alebo niečím iným?

Limited
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Limited »

Halogenovou lampou :lol:
Prostý pobíječ parazitních kmitočtů se stává Hifistou v okamžiku kdy vyladí svou soustavu tak, že při poslechu skladby Hůl ve slunečních hodinách, slyší tyto hodiny tikat.

progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

No jo, a mne nešlo do hlavy, prečo so štyrmi LED lampami nepočuť ani tik...

marty63
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od marty63 »

Já jsem si pořídil sluchátkový zesilovač/předzesilovač Topping L50, mám ho propojený pomocí Blanco Sound Stereo kabelem s gramofonem Dual CS429+Ortofon 2M Blue, přes integrovaný sluchátkový zesilovař, sluchátka Denon AH D7200 a musím říct, že ke zvuku nemám výhrady. Dneska jsem zrovna poslouchalvinyl Marley a Wailers - Rastaman Vibration, remaster v Abbey Road Studio, half-speed mastering a fakt to byl zážitek. Ta sluchátka a ten zesik si k sobě prostě sedly. Sluchátka i gramec se sice hýbou okolo dvacetitisícové hranice, ele ten zesilovač tomu ostudu nedělá.

progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Mne osobne tiež nejde do hlavy, ako by mohol 650-eurovy sluchadlovy zosilňovač / preamp posunúť zvuk oproti 250-eurovemu Toppingu, keď hlavnú robotu robí prenoska+gramofón spolu so slúchadlami, teda ak nerátam samotnú kvalitu zmienenej nahrávky. Ale až tak veľa skúseností so zosilnovacmi nemám, to je pravda.

A ešte malý moment, prečo je v tvojom reťazci integrovaný sluchadlovy zosilňovač? Nemal si na myslí integrovaný phono preamp?

progsociety
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Túto značku mám naozaj rád. Topping M50. Digi transport za veľmi rozumnú cenu. 10-násobne lacnejší než luxusné high-end záležitosti, nahrádzajuce PC. Nemám odskúšaný, pretože Aune X5s zatiaľ funguje veľmi dobre, ale klobúk dole. Gapless na tom určite nefunguje, ale za tú cenu... SD card má pre archiváciu audio súborov zmysel.
topping-m50.jpg

Newkeny
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Newkeny »

Mám doma Topping D90SE a nedávno jsem narazil na zajímavé recenze...třebas se někomu hodí.

jolefoto
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jolefoto »

progsociety píše:
03 kvě 2022 21:59
Túto značku mám naozaj rád. Topping M50. Digi transport za veľmi rozumnú cenu. 10-násobne lacnejší než luxusné high-end záležitosti, nahrádzajuce PC. Nemám odskúšaný, pretože Aune X5s zatiaľ funguje veľmi dobre, ale klobúk dole. Gapless na tom určite nefunguje, ale za tú cenu... SD card má pre archiváciu audio súborov zmysel.

topping-m50.jpg
Ahojte. Neviete o nejakej recenzií niekde na webe na túto mašinku Topping M 50? Ďakujem.
topping.jpg

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

https://hometheaterhifi.com/reviews/dac ... ac-review/ uz je doma a je naslapany! Diky KarlN za tip a zkusenosti ;).

Newkeny
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Newkeny »

Opravdu velmi zajímavá recenze na Topping D90se, včetně měření i závěrečného shrnutí a subjektivního srovnání s Chord Hugo TT2. *palec*

Odpovědět