Alexandrovci

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Alexandrovci

Příspěvek od lechos »

Znáte Alexandrovce - slavný ruský armádní soubor ? Poslouchám to, 18 písní asi 71 min. Kalinka, Kaťuša, Oči čornyje a tak. Asi stárnu nebo co, dříve Metallica, Slayer, Osbourne, KISS a teď...CD z vystoupení v Ostravě 25. května 2012.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Re: Alexandrovci

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Canabis? *sunglases*

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

DRVOŠTĚP píše:Canabis? *sunglases*
???
Ně znaju čto eto. Je to rocková kapela, nový antivir nebo značka tiskárny z Koreje či možná další Neptunův měsíc ???

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Jen starnes??? :D

boxer

Příspěvek od boxer »

Aniž bych se chtěl kohokoliv dotknout,je to v podstatě každýho věc,ale ALEXANDROVCI a cokoliv z té země,kde včera znamená pozítří ...je pro mne, který už cosi pamatuje, ...

...není tady blijící smajlík.

Sorry za *offtopic* ,ale musel jsem.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

To uz je lepsi pustit si plyn! :D

Fidas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidas »

Nevím, zda je to stářím i u mně, ale Alexandrovce mohu také. Mají to něco do sebe. Ne všechno, co je z bývalého CCCP, bylo špatné. I když jsem měl hodně dlouhou dobu alergii na azbuku :-)

sekal

Příspěvek od sekal »

boxer píše:Aniž bych se chtěl kohokoliv dotknout,je to v podstatě každýho věc,ale ALEXANDROVCI a cokoliv z té země,kde včera znamená pozítří ...je pro mne, který už cosi pamatuje, ...
...není tady blijící smajlík.
A co třeba Anna Netrebko, kterou mimochodem objevila současná dirig. světová špička V. Gergiev, to vše je také k zblití ? Hloupější názor aby pohledal...:roll:

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Prospero píše:To uz je lepsi pustit si plyn! :D
Není ten plyn (čirou náhodou teda) původem z Ruska ?

boxer

Příspěvek od boxer »

Sekale, nech si ty rady..Napsal jsem to pouze jako svůj názor a jako *offtopic* a tak nejsem věčně na tvý chytrý kecy zvědavej.

Pokud se ti to líbí, ok. Jinou odpověď bych od tebe ani nečekal.

Můžeš argumentovat tisícem jmen z východu,jací jsou to kabrňáci. Ale můj postoj k Rusům to nezmění.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

nevim co sekal napsal spatnyho ? je spousta umelcu (hlavne v klasicke hudbe) z Ruska, resp. byvaleho Sovetskeho svazu, kteri jsou na absolutni svetove spicce, takze nejaka pausalizujici tvrzeni a silna slova opravdu nejsou na miste ... (to ze Alexandrovci jsou nyni zkomercializovana byvala propaganda je jina vec. Ale taky si je z recese obcas pustim a urcity kvality se jim zase priznat musi)

boxer

Příspěvek od boxer »

Naposled.

Je to můj názor a byl jako *offtopic* prezentován. Tak mě nemusíte přesvědčovat o opaku, poslouchejte si co chcete, já vás nikoho přeci nenutím, abyste se mnou sdíleli můj názor a ani vám ho nevyvracím.

Stačí to takto?

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

jasne, neni to o konkretnich umelcich, ani o hudbe, ale o averzi z jinych pricin (to chapu, stejne jako spousta lidi nesneslo/nesnese cokoliv nemeckyho, prestoze o kvalite jejich kultury a umelcu neni pochyb). Jen je ale skoda to takhle brat smahem, protoze casto umeni (to kvalitni) stalo mimo nebo dokonce proti politice. Takze nema moc spolecnyho s tim co takove averze zapricinilo ..

Luki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luki »

Sorry,
ale jedine v tomto pripade to muzu poslouchat:

Leningrad Cowboys - Total Balalaika Show (1993)

http://en.wikipedia.org/wiki/Total_Bala ... VD_release

L

Michal82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal82 »

Plně chápu Boxera a souhlasím s ním. V naší rodině a rodině mé ženy (Amusia)je na SSSR,resp.Rusko velká averze.Zajímalo by mě,v čem jede ten chytrák, který vymyslel v TV reklamu na Alexandrovce jako "událost roku".Žijeme ale v době,kdy si může každý poslouchat co chce . . .Jen chci na závěr podotknout,že Petr neskutečným způsobem ulítával na kapele Disen Gage . . .a hádejte z které země pochází.

Odpovědět