Andreas Vollenweider - Air 2009

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
Petr 5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Andreas Vollenweider - Air 2009

Příspěvek od Petr 5 »

Tak dnes jsem se konečně po třech měsících čekání dočkal , dorazil mě tento skvost , který mě zapadá do téměř celé sbírky mého oblíbeného Andrease Vollenweidera.
Album vyšlo právě tento měsíc .
Toto album je velice dobře nahráno , skvělá hudba , která má tělo *2thumbsup* (Viktor ví)
Po delší době se opět vrátil k jeho klasice , toto album hodnotím jako jedno s nejlepších z jeho dosavadní tvorby.

Zároven´toto album doprovází turné po Německu , už sháním lístky , bude to pro mě další jedinečný zážitek jako na Patricii Barber.

Cd je zatím prodejné jen v Evropě.

Obrázek
Amarock Studio | Naim Studio

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Re: Andreas Vollenweider - Air 2009

Příspěvek od Mark Levinson »

Ahoj Petře,
nechci Ti kazit radost, ale právě jsem se díval na tuto desku v zahraničním tisku a její hodnocení je za hudbu 2 hvězdičky z 5 možných, tedy silně podprůměrně. Nevím, neslyšel jsem tuto desku, tak nemohu za sebe hodnotit, ale ty recenze jsou většinou trefné. Zvuk má 4 hvězdy z pěti, takže slušný *sunglases*.

Petr 5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Petr 5 »

Vycházel jsem z vlastních zkušeností a také z amazon.de , kde je zatím hodnoceno 4,5 hvězd z 5.Mě se velice líbí...
Amarock Studio | Naim Studio

cyrilsvet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cyrilsvet »

Souhlasim s Petr 5, na recenze bych se vybodl. Me osobne taky prislo, ze se zde vraci k muzice, kterou delal pred lety. Znam od A.V. vsechno a myslim si, ze tato deska patri k jeho nejlepsim a je opravdu velmi dobre nahrana. Gratuluji ke koupi.

Odpovědět