ANTHRAX

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
RoXoR
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

ANTHRAX

Příspěvek od RoXoR »

Práve si dávam tieto 2 skvelé albumy :

Obrázek

LP, 1987, Island /Ariola

Obrázek

LP, 1985, Island /Ariola

Nájde sa tu priaznivec starého dobrého Mosh / Thrash Metalu ?

Jacha
Kontaktovat uživatele:

Re: ANTHRAX

Příspěvek od Jacha »

Tyto dvě desky a STATE FOR EUPHORIA + jejich prvotina je to nejlepší co od ANTHRAX znám. Pozdější tvorba již nic moc, ale tyto desky inspirovaly spostu českých bubeníků. Do této doby hrály český metalový kapely s jedním kopákem. Anthrax je nakopli na kopáky dva. Alespoň na severu Čech. Skvělý alba.
Jirka

Roman2

Příspěvek od Roman2 »

Najde se.I když já v té době měl radši TANKARD.Ale jinak souhlas jsou to jejich nej alba.

mfr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mfr »

Obrázek

spolu s Anthrax jsem poslouchal jeste toto... taky se mi to pred lety libilo

RoXoR
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RoXoR »

mfr píše:Obrázek

spolu s Anthrax jsem poslouchal jeste toto... taky se mi to pred lety libilo
Firma Back On Black ktorá sa špecializuje na vydávanie Metalových LP , zaradila tento skvost Thrashu do svojho edičného plánu.
Mám od tejto firmy zopár kúskov a sú to všetko luxusné Gatefold LP nie zriedka 180 a 200 gramové verzie zo zreteľom na zachovanie max. zvukovej kvality.
Pokiaľ by niekoho zaujímalo :
http://www.backonblack.com/

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

Hlasím se mezi příznivce Thrash metalu ! Anthrax je i moje krevní skupina. Ale k zahození také není Slayer nebo hodně známá Metallica.

Roman2

Příspěvek od Roman2 »

Mike:....k zahození není SLAYER?Dle mého soudu nej Thrash kapela,která tento styl spoluzakládala a na rozdíl od Metaliky si drží vysoký kredit! *thumbs up*

RoXoR
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RoXoR »

Roman2 píše:Mike:....k zahození není SLAYER?Dle mého soudu nej Thrash kapela,která tento styl spoluzakládala a na rozdíl od Metaliky si drží vysoký kredit! *thumbs up*
Nie každý môže SLAYER, ja ich rešpektujem ale nepočúvam, je to pre mňa nezaujímavý Thrash Metal, aj keď prínos žánru sa im vytknúť nedá, hlavne v 80 rokoch, podobne ako nechválne známa Metallica. A ten kredit tiež nebol vždy vysoký, hlavne v 90 rokoch toho moc nepredviedli podľa mna ...

Odpovědět