PS.: To LP je 180g a je úplně nová
B.B.KING a ERIC CLAPTON - Riding With The King
B.B.KING a ERIC CLAPTON - Riding With The King
Tak jsem právě sundal tuto LP z gramofonu. Je to nádhera, krásně udělané album, jsou na něm skladby jak líně se převalující ( Three O'Clock Blues ) až po skoro rokenrolová ( Days Of Old ). Kdo tento styl může, ale ještě to to neslyšel, tak vřele doporučuji
.

Re: B.B.KING a ERIC CLAPTON - Riding With The King
Jdu si to zase pustit. Mám ho v merku na DVDA, ale to jsou dneska pálky. Kdyby někdo narazil na slušnou cenu, klidně dejte vědět.
na kolik vyjde to 180gr LP? Já tuhle muziku můžu bez omezení a je fakt, že když srovnám CD/LP koncertu Unlpugged od E.C, tak Lp hraje o kus líp.
CLAPTON Eric & B.B. KING:Riding With The King 180gr LP
B.B.King & Eric Clapton
Kat.č.: 9362476121 (LP - vinyl), Reprise - Warner, cena: 555.00 Kč
B.B.King & Eric Clapton
Je to smutný, ale i tohle je nahrávka, kterou lze snáze sehnat na LP než DVDA. Nebo alespoň levněji.
Tady máš DVD-A do 5 dnů http://www.classic.cz/classic.php?katc=9362476129. Cena není nejnižší, ale lepší to asi nebude.
Tak, tak, já ji koupil v Praze na výstavě za 550,-tom píše:CLAPTON Eric & B.B. KING:Riding With The King 180gr LP
B.B.King & Eric Clapton
agavel píše:Je to smutný, ale i tohle je nahrávka, kterou lze snáze sehnat na LP než DVDA. Nebo alespoň levněji.
Mrkni na http://store.acousticsounds.com/d/9069/ ... -DVD_Audio kupuji tam skoro všechno..
Tak jsem to začal poslouchat. Zvuk skvělý, jak se dá u DVD-A předpokládat. Ať v 5.1->2 downmixu nebo strereo. A za 250Kč v sekáči, no nekup to. 
A to je těch 50 USD cena 5 dní před koncem aukce. Potěšil jsi mne.
CD jsem už párkrát slyšel, ale když já jsem už nějak závislý na tom vyšším rozlišení, tak jsem neodolal, když to leželo přede mnou.