Blackfield

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
Paul
Kontaktovat uživatele:

Blackfield

Příspěvek od Paul »

Právě jsem sjel obě dvě řadovky -Blackfield I. a II. Výborná hudba.BLACKFIELD je jedinečný projekt hyperaktivního hudebníka Stevea Wilsona (PORCUPINE TREE, NO-MAN) a kontroverzního izraelského muzikanta-mírového aktivisty Aviva Geffena.
http://www.progboard.com/Blackfield/Blackfield/82
http://www.metalopolis.net/art_reviews.asp?id=3368
Výborné je i jejich DVD Live in New York City.
Obrázek
Obrázek

lubos karban
Kontaktovat uživatele:

Re: Blackfield

Příspěvek od lubos karban »

Ahoj, plně souhlasím mám obě cd co vydali je to super muzička prostě pohodovka,doporučuji si poslechnout také seskupení NO MANN je to paráda třeba cd-Schooly ard Ghost z roku 2006 nádhera doporučuji.ahoj LUBOŠ

lubos karban
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubos karban »

Blackfield vydali novou desku Welcome To My Dna,a ani tentokrát mě nezklamali,super muzička prostě pohodovka kdo má tád Porcupine Tree nebo No -Man to vše kde figuruje jméno Steven Wilson,doporučuji,Luboš

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Obrázek

Výborná hudba. Mám i toto třetí album. I když už to pro mne nebyl takový objev jako 2., stále si udržuje vysoký standard. *thumbs up*

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

-tohle album už je trochu "složitější"-i když je stále velmi dobré.
-v souvislisti se Stevenem mě poslední dobou připadá,že mu trochu "dochází dech".Znám všechny jeho projekty a už to není ono.Má příliš velký záběr a tak se asi není čemu divit.Je to samozřejmě můj subjektivní názor a někomu to může připadat přesně naopak. :lol:

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Já bych souhlasil. Trochu přepálil tempo a tak se s nápady možná momentálně vyčerpal. Měl by jít na čas do hor nasát čerstvý vzduch. :mrgreen:

Odpovědět