Blue Effect

Dnes hraje nebo hrálo ...
Odpovědět
Fous
Kontaktovat uživatele:

Blue Effect

Příspěvek od Fous »

Právě vyšlo všech 8 alb(+jedno CD singlů a nevydaných věcí) téhle, nebojím se napsat československé legendy.Upozornil mne na to sám Radim Hladík svou reklamou na rádiu Beat,kde i upozorňuje na to,že zvuk je remastrován.Je to pěkná krabička s CD v jednoduchém kartonku podle původních obalů,pravda není to uděláno s pracizností japonců ale itak fajn.V bukletu je osobní výpověď o kapele jednoho z přátel kapely.Alba Blue Effektu jsem vlastnil už za mlada a musím přiznat že jsem jejich hudbu neslyšel možná 20let(nepočítám koncetry z poslední doby,tam už je jen mistr Hladík a s ním mladí dravci,to už je přece jen trochu jinde) a byl jsem překvapen... hudba super i po těch letech,vždyť jejich prvá alba jsou stará skoro 40let.Troufám si tvrdit,že by se v porovnání se světovou produkcí té doby zcela jistě nestratily.Po zvukové stránce také udělali při remastru co se dalo.Kdo má rád progrock 70let vřele doporučuji.Pěkný kousek do sbírky.Fous

Peer
Kontaktovat uživatele:

Re: Blue Effect

Příspěvek od Peer »

Skvělý tip.
Do toho jdu. A těším se na to.
Kdy přesně to vyšlo?

Fous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fous »

Tento týden.

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

BE či ME je prostě povinnost. Já je psolouchám prakticky každý týden, nejradši mám Svitanie a Svět hledačů. 33 moc nemusím, nemusím Semelku.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Je to skvělé... *thumbs up*
Obrázek

Odpovědět